Retrospectiva anului 2016 – cum a fost şi ce am facut!

Bună, draga mea!

Acesta este ultimul articol din anul 2016, aşa vreau îţi urez de acum “La mulţi ani!” ai parte de un an nou cu multă sănătate, fii iubită, apreciată şi răsfăţată, aşa cum meriţi! Chiar dacă îţi faci planuri sau nu, chiar dacă îţi vei pune multe dorinţe sau mai puţine, fie ca acestea se îndeplinească şi ai încredere totul va fi bine, indiferent de ce va fi! Bucurăte de viaţă, bucurăte de lucrurile mici care fac diferenţa. Atunci când eşti supărată, tristă, dezamăgită, uităte în jurul tău şi vei vedea multe din motivele pentru care te simţi aşa nu merită multă atenţie; în acele momente, nu uita te uiţi către Cer şi îţi deschizi inima! În momentele vesele, pline de zâmbete şi recunoştinţă, uităte iar către Cer şi fii recunoscătoare! Bucurăte de momentele din viaţa ta şi nu lăsa ca viaţa virtuală pună stăpânire pe tine! nu crezi cineva are o viaţă perfectă, nu îţi doreşti viaţa altei persoane, deşi totul aparent este perfect în viaţa acelei persoane (am spus aparent!). Nu ştii ce este în sufletul acelui om, ce se află în adâncul său, pentru sufletul este cel care ne defineşte ca oameni. Nu machiajul impecabil, nu hainele de firmă şi nici accesoriile pe care le iubim. Acestea ne aduc bucurie, ne oferă puţin mai multă încredere în noi înşine şi ne pot oferi o stare de bine, însă ce se întâmplă când te demachiezi, te dezbraci şi rămâi tu, rămâi naturală şi goală? Sufletul tău, căldura ta şi bunătatea ta. Acestea sunt lucrurile care contează în viaţă şi aşa cum îţi doresc ţie aceste lucruri, mi le doresc şi mie!

Şi pentru vreau fac o retrospectivă a acestui an frumos, m-am gândit o fac aici, pe blog, pentru a-mi reaminti mereu cum a fost 2016 şi ce am făcut!

 • Ianuariedistractie-la-sedinta-foto

Şedinţa pentru această ţinută a fost făcută într-o zi geroasă, dar la care m-am distrat foarte mult, aşa cum se vede! Uitându la aceste poze, îmi e dor de zăpadă!

 • Februarieretrospectiva-2016-februarie

La începutul lunii februarie am fost la Therme, un centru spa impresionant, mare şi frumos. Ne-a plăcut foarte mult şi vrem mai mergem, mai ales s-a mai extins. De data aceasta nu vom mai lua bilete şi pentru zona Elysium, pentru este cea mai scumpă zonă din toate şi dacă nu eşti fan saune, nu e musai mergi. Am publicat şi un articol despre experienţa mea la centrul Therme, aşa îl poţi citi, dacă eşti curioasă afli mai multe informaţii.

 • Martieretrospectiva-2016-martie

Ziua mamei s-a lăsat cu multe flori, pentru ea iubeşte florile foarte mult. Anul acesta a schimbat prefixul şi nu-mi doresc decât fie sănătoasă şi ne mai bucurăm de ea măcar încă 10 ani!

Brave Cut a fost tunsoarea anului! Este de fapt vorba despre campania “Vieţi Împletite” pe care cei de la Fundaţia Renaşterea au iniţiat-o pentru femeile bolnave de cancer, pentru a le reda încrederea în ele. Este nevoie de minim 15 cm de păr poţi dona şi multe saloane s-au alăturat acestei campanii, oferind un spălat, tuns şi coafat gratuit, în schimbul donaţiei de păr oferite. Este nevoie şi de bani pentru a realiza peruci, iar manopera poate costa între 800 – 1500 de lei, iar dacă vrei şi tu te alături campaniei, o poţi face nu doar donând păr, ci şi donând bani. Mai multe informaţii cu privire la donare găseşti pe site-ul FundaţiaRenaşterea.ro. De asemenea, te invit citeşti şi articolul pe care l-am scris pe blog.

De ziua lui Vali am fost la Aerodromul Clinceni, unde a avut parte de un zbor cu avionul uşor, de două persoane. A zburat deasupra oraşului şi s-a bucurat mult! Este un cadou inedit pentru cel drag şi bucur enorm i-am făcut această bucurie.

 • Aprilieretrospectiva-2016-aprilie

După mulţi ani de relaţie, am descoperit avem în comun şi realizarea de puzzle-uri. Deşi el are mai multă răbdare decât mine, am realizat împreună primul nostru puzzle de 1000 de piese, care a durat ceva, dar ne-a oferit o satisfacţie când l-am terminat.

Pe 16 aprilie am participat la evenimentul Danei, caresărbătorit 5 ani de blogging. Am cunoscut fete drăguţe, deschise şi prietenoase, iar atmosfera a fost foarte plăcută!

 • Mairetrospectiva-2016-mai

Atelierul de selfie alături de Farmec şi Dorian Popa a fost un eveniment extrem de reuşit şi bine pus la punct. Dorian ne-a povestit cum reuşeşte facă cele mai bune selfie-uri şi atunci am aflat a fost diagnosticat cu “selfită”! :)))

Am luat parte şi la Digital Divas, eveniment susţinut de Avon. Aceste eveniment îndeamnă bloggerii socializeze, însă sunt conferinţe care te pot ajuta în acest domeniu. La finalul conferinţelor, are loc o gală, iar anul acesta premiul pentru Digital Diva of the Year a mers către Dana Rogoz.

 • Iunieretrospectiva-2016-iunie

La începutul acestei luni fratele meu a avut nunta, iar noi ne-am asortat ca de fiecare dată, aşa cum îmi place mie! Am avut parte şi de o zi de relaxare şi sport în parc, cu mingea şi paletele de badmington. Ne-am reamintit de copilărie şi ne-am bucurat precum copii, în picioarele goale pe iarbă.

A urmat o escapadă la munte cu doi dintre prietenii noştri şi ne-am cumpărat corturi şi saci de dormit. Am umflat şi salteaua pentru mai mult confort în cort şi deşi vremea nu a fost cea mai prietenoasă, ne-am relaxat.

6 ani de relaţie + logodnă! Acest lucru este unul din lucrurile care clasează anul 2016 pe un loc destul de bun!

 • Iulieperia-rotativa-rowenta-clip-yt

Am postat primul meu clip pe YouTube, la care m-am chinuit cam 4 zile. Respect şi admiraţie pentru fetele care fac asta mereu şi care ne oferă conţinut de calitate, clipuri frumoase şi atractive!

 • Augustretrospectiva-2016-august

Am fost la Dana pentru a machia şi a folosit exclusiv produse de la Numeric Proof, un brand profesional. Machiajul a fost unul discret, de zi, care a rezistat foarte bine până seara, la demachiere! Poţi urmări tutorialul de machiaj pe canalul Danei.

După ce am fost la munte cu cortul, am decis mergem şi la mare, tot cu cortul. A fost prima mea experienţă de acest fel şi vreau îţi povestesc mai multe pe blog.

 • Septembrieretrospectiva-2016-septembrie

Împreună cu fratele meu, am decis mergem în familie, cu părinţi, cuscri şi cumnaţi la munte. A fost un week-end foarte frumos şi toată lumea s-a simţit bine. Îţi recomand să încerci şi tu această experienţă cu ai tăi şi îţi vor fi recunoscători. Am scris despre acel weekend relaxant pe blog.  Am vizitat pentru prima dată Castelul Cantacuzino, care mi-a plăcut, însă a fost obositor pentru părinţii noştri urce atâtea scări, dar este frumos de văzut.

Pe 17 septembrie am câştigat o invitaţie de la Maria laProvocarea buclelor“, organizată de Babyliss, în Afi Palace. Buclele mele au fost reuşite şi am fost tare mândră de ele. Îţi recomand un ondulator automat – îţi uşurează munca şi te scuteşte de ceva bănuţi la coafor.

Pe 30 septembrie am participat la Webstock şi anul acesta mi-a plăcut mai mult decât anul trecut. Am învăţat câteva lucruri foarte utile unui blogger şi când am început scriu pe acest blog, habar n-aveam cât de multe lucruri trebuie cunoşti, nu ştiam trebuie ai şi alte aptitudini în afară de aceea de a cunoaşte limba română, de a scrie corect şi de a face poze drăguţe. atrăgătoare.

 • Octombrieretrospectiva-2016-octombrie

Mona m-a invitat şi în acest an la aniversarea celor 6 ani de blog, iar petrecerea a fost reuşită şi m-am bucurat de micul meu tatuaj cu henna. Poţi citi mai multe despre acest eveniment în acest articol.

Am reuşit ajung şi la Aly pentru un machiaj! Nici nu ştiu când au trecut 2 ore la ea acasă!

Alt loc nou pe care l-am vizitat anul acesta a fost la Focşani, unde am văzut Focurile Vii. Mi se pare foarte tare faptul avem aşa ceva în ţară, pentru am citit asemenea fenomene naturale există în Turcia, Asia, Australia şi Statele Unite.

 • Noiembrieretrospectiva-2016-noiembrie

După o petrecere la Moeciu de Sus între prieteni cu ocazia căsătoriei acestora, am mers şi la Cetatea Râşnovului. Nu am intrat, pentru am vizitat-o în urmă cu câţiva ani, dar a fost drăguţ.

Pe 10 noiembrie m-am vopsit! Am mers la Salon Beauty Play, iar Alina  a avut grijă ca bayalage-ul meu iasă perfect! Sunt foarte mulţumită de serviciile salonului, dar şi de rezultat, aşa îţi recomand le faci o vizită! Salonul se află în sectorul 3, pe lângă parcul Alexandru Ioan Cuza şi pe lângă obişnuitele servicii, aceştia se ocupă şi cu extensii cu clips, cu bandă sau invizibile. Este un salon pe care îl recomand din suflet şi mămicilor, ce vor arate bine şi nu au cu cine lăsa copii, deoarece salonul pune la dispoziţie babysitting gratuit! Preţurile sunt normale, iar dacă nu eşti convinsă, intră pe site-ul lor şi convinge-te singură!

Am participat la un eveniment Bottega Verde, într-o locaţie foarte prietenoasă şi drăguţă, unde am primit o planşă cu inscripţia campaniei lor “Frumuseţea este în tine“, pe care e trebuit o colorăm. Am continuat desenul acasă şi mai sus poţi vedea ce a ieşit! Am scris despre produsele pe care le-am testat de la acest brand şi sunt câteva pe care ţi le recomand.

 • Decembrienepotii-anului-2016

bradul-meu-2016

Îmi place foarte mult colajul cu nepoţeii anului şi uit acum la ei – parcă seamănă între ei, nu-i aşa? Am primit cadouri frumoase, pe care mi le doream, am avut parte de linişte, pace şi bucurii, aşa şi acest Crăciun a fost unul reuşit! Mi-ar fi plăcut doar ca şi ceilalţi 2 fraţi ai mei ne fi fost alături

Pentru anul 2017 îmi doresc mult ne bucurăm de ziua nunţii, iasă totul bine, aşa cum ne dorim şi simţim binecuvântarea lui Dumnezeu! Îmi doresc avem o lună de miere frumoasă şi reuşim ne mutăm la casa noastră. Dar cel mai mult îmi doresc sănătate…pentru mine, pentru familie şi prieteni!

De asemenea, îţi doresc şi ţie, cititor drag, multă sănătate! ai parte de lucruri frumoase, te bucuri de viaţă şi ne citim şi anul următor! Îţi mulţumesc eşti alături de mine şi vreau ştii încă o dată cât de mult contează părerile tale pentru mine şi toate comentariile tale îmi aduc bucurie şi fac zâmbesc!

La mulţi ani!

Comments

comments

19 thoughts on “Retrospectiva anului 2016 – cum a fost şi ce am facut!

 1. Ai avut un an minunat, sper din suflet ca si2017 va fi la fel 🙂 dar si mai special decat acesta ce se incheie azi.
  Pupici.
  La multi ani!!!

  1. Multumesc mult! Sa stii ca am recitit articolele trecute cu un fel de retrospectiva, insa varianta aceasta imi place mai mult! Chiar e fain sa cauti pozele si sa iti reamintesti pe unde ai fost si ce ai facut intreg an! 🙂
   La multi ani!

 2. Un an minunat iti doresc! Prin retrospectiva anului ne-ai aratat ce an frumos ai avut. Va doresc la cat mai multe puzzle uri de 1000 de piese impreuna. Eu si prietenul meu avem vreo 3 la activ pana acum si de curand ne -am cumparat unul de 4000 piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: