Despre mine

numesc Loredana, locuiesc în Bucureşti şi sunt o vărsătoare plină de bucurie, prietenie şi dragoste! Îmi place ofer îmbrăţişări, pupici celor dragi, iar pe mama îmi place o strâng tare,tare la piept…ca mai apoi mi zică o las! :)) Pe iubitul meu îmi place -l strâng aşa tare în braţe când ajunge acasă, încât strige la tata socru -l sufoc! :))

Îmi place scriu, din această cauză mi-am deschis şi acest blog, în care am investit mult şi cu siguranţă o voi mai face şi nu-mi pare rău. Pe lângă viaţa personală şi ocupată – de care toţi ne plângem, trebuie facem şi lucruri care ne plac, care ne aduc bucurie şi care ne relaxează. Merităm asta, indiferent de jobul pe care îl avem şi mi dori ca o zi aibe mai mult de 24 de ore, mi-ar plăcea muncim doar 4 zile pe săptămână! Este un vis, care sper se îndeplinească cândva!

Îmi plac florile, cosmeticele, îmi place să citesc şi imi place să călătoresc!

Îmi doresc găsiţi în acest colţ personal al meu multe lucruri utile, informaţiile pe care le ofer sunt subiective, pentru un blog personal este subiectiv. Review-urile sunt întotdeauna reale, nu încerc mint pe nimeni, iar atunci când testezi multe produse, se întâmplă găseşti şi produse care nu ţi se potrivesc, iar acest lucru este de înţeles. Voi nu cumpăraţi produse lăudate de prietene sau bloggeriţe, pe care constataţi apoi că nu vi se potrivesc? Well, asta se întâmplă tuturor, pentru avem nevoi diferite şi pentru sunt diferite toate!

Mulţumesc pentru fiecare vizită, pentru timpul vostru acordat citirii articolelor mele şi pentru timpul oferit mie comentânt! Cred ştiţi fără acestea, nu ar avea rost scriu.

Îmi puteţi scrie sugestiile, părerile şi întrebările voastre la adresa de mail: loredana.manciu@gmail.com