Despre mine

* Mă numesc Loredana, locuiesc în Bucureşti şi sunt o vărsătoare și o visătoare. Iubesc și sunt iubită! Îmi place ofer celor dragi din dragostea și căldura mea, iar pe mama îmi place o strâng taretare la piept…ca mai apoi mi zică o las! :)) Pe iubitul meu îmi place -l strâng aşa tare în braţe când ajunge acasă, încât strige la tata socru -l sufoc! :))

* Îmi place scriu. Acesta este unul din motivele pentru care am şi acest blog, în care am investit mult şi cu siguranţă o voi mai face şi nu-mi pare rău. Pe lângă viaţa personală şi ocupată – de care toţi ne plângem, trebuie facem şi lucruri care ne plac, care ne aduc bucurie şi care ne relaxează. Merităm asta, indiferent de jobul pe care îl avem şi mi dori ca o zi aibe mai mult de 24 de ore, mi-ar plăcea muncim doar 4 zile pe săptămână! Este un vis, care sper se îndeplinească cândva!

  • Îmi plac florile, iar un buchet de flori îmi aduce zâmbete sincere. Îmi plac produsele cosmeticele, îmi place să mă machiez și sentimentul pe care îl am când termin să mă machiez este la fel de mare, de fiecare dată. Îmi place să am grijă de tenul meu și de pielea mea, îmi place să citesc şi mi-ar plăcea să călătoresc mai des.

  • Iubesc natura și ce putere poate avea asupra psihicului meu!

  • Îmi place cafeaua cu lapte, puțină frișcă și un strop de scorțișoară!

* Îmi doresc găsiţi pe acest blog multe lucruri utile, cu care să empatizați. De asemenea, vreau să menționz că informaţiile pe care le ofer sunt subiective, pentru un blog este subiectiv. Review-urile sunt întotdeauna reale, nu încerc mint pe nimeni, iar atunci când testezi multe produse, se întâmplă găseşti şi produse care nu ţi se potrivesc, iar acest lucru este de înţeles și perfect normal. Pentru avem nevoi diferite şi pentru sunt diferite toate!

  • Pot să mă mândresc cu câteva colaborari foarte dragi mie și le mulțumesc celor care încredere în mine! Pot să menționez branduri ca Bioderma, Farmec, Flomar, Melkior, MustaeV, BonPrix, Nivea, LifeCare, Pixi Beauty, CeraVe, Libris și multe altele (le-am menționat pe toate în secțiunea Colaboratori).
  • De asemenea, în noiembrie 2018 am avut și o apariție într-o revistă, unde am împărtășit că pot începe o zi nouă, but first coffee.

* Mulţumesc pentru fiecare vizită, pentru timpul vostru acordat citirii articolelor mele şi pentru timpul acordat când îmi lăsați un mesaj, care mă bucură enorm, chiar și după mulți ani de blogging! Cred ştiţi fără acestea, nu ar avea rost scriu.

* Îmi puteţi scrie sugestiile, părerile şi întrebările voastre la adresa de mail: loredana.manciu@gmail.com

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer