Experienţa mea de la Therme Bucureşti

Bună dragile mele!

Deşi este luni, astăzi nu am venit cu un nou episod cu lucruri inspiraţionale la început de săptămână, pentru vreau  povestesc experienţa pe care am avut-o la Therme, Baloteşti, acum, cât este încă proaspătă în mintea mea. Therme Bucureşti (nu ştiu de ce se numeşte Bucureşti, pentru este aproape de intrarea în Baloteşti) este cel mai mare centru de relaxare, welness şi entertainment din Europa şi sincer, noi – eu şi iubitul meu – nu vi-l recomandăm şi sigur veţi întreba de ce? Răspunsul este simplu:” Pentru sigur va veţi simţi bine!” :))

Scuze, dar aceste cuvinte ale iubitului meu trebuiau ajungă în articol (răspunsul oferit celor ce trebuiau meargă cu noi şi s-au răzgândit, la întrebarea: “Şi, cum a fost?” ), pentru mi-au plăcut! Revenind la acest articol, sper nu plictisesc şi sper veţi găsi informaţii utile, pentru şi eu am căutat câteva zile păreri, impresii şi am vrut aflu cât mai multe despre acest loc foarte lăudat, care arată superb şi care merită vizitat! Aşa luaţi câteva alune, un ceai sau o cafeaşi începem!

Drumuldeşi am ratat prima dată intrarea şi am ocolit puţin pentru a ajunge la locaţie (asta pentru noi nu am văzut steagurile cu Therme pe drumul care ne ducea la locaţie), este foarte uşor de ajuns. Dacă veniţi din Bucureşti, veţi trece de Otopeni, de aeroport şi undeva pe dreapta, dacă vă veţi uita puţin sus, veţi zări steagurile fluturând şi veţi şti trebuie faceţi dreapta. Uitându-vă pe geam, în depărtare, puteţi vedea clădirea din sticlă, foarte mare. Există locuri de parcare ce sunt gratuite în acest moment (şi sper rămână aşa). Noi am fost sâmbătă şi era destul de aglomerat, era plin de maşini, dar nu era foarte greu găseşti un loc. Ajunşi în interior, ne-am mirat de lumea multă care aştepta la case, deşi acestea erau multe, aşadar nu este nevoie  aşteptaţi prea mult timp. Fetele da la casierie sunt foarte amabile, iar voi trebuie ştiţi cât timp vreţi petreceţi acolo şi zonele pe care vreţi le vizitaţi.
Vestiarele arată foarte bine, cabinele de duş la fel şi este foarte curat.

Există 3 zone: The Galaxy, The Palm şi Elysium. Pentru fiecare zonă, veti primi o brăţară, pe care este indicat un număr. Numărul acesta reprezintă numărul vestiarului pe care îl aveţi: cu el veţi închide şi deschide vestiarul şi tot cu ea veţi putea face consumaţie în incinta clădirii. Cum? Atunci când “cumpăraţi” ceva, vi se scanează brăţara aceasta, iar la final, când o predaţi, se vede suma totală pe care trebuie o achitaţi. Un lucru bun este faptul puteţi plăti şi cu cardul – noi nu am ştiut acest lucru, nu am găsit nicăieri această informaţie, aşa este bine de ştiut dacă nu aveţi cash la voi, este suficient un card.

The Galaxy – este zona destinată familiilor, care se pot distra împreună cu cei mici datorită toboganelor de zeci de metri şi în piscina cu valuri. Se găseşte aici şi o zonă de relaxare printre palmieri şi plante exotice, dar şi zona de restaurant, unde puteţi mânca bine, la un preţ accesibil. The Galaxy are cele mai mici preţuri din toată locaţia, astfel puteţi bea un suc la 5 lei sau o bere la 6 lei. Există jos şi o zonă de unde puteţi comanda pizza, hot-dog, iar sus, la zona de restaurant, puteţi mânca salate (8 lei), cartofi prăjiţi (5 lei), sandwichiuri (12-15 lei), dulciuri şi îngheţată. Toboganele arată foarte bine şi până şi cei mai mici copii se pot bucura de ele, pentru sunt pentru toată lumea. Se pot lua colace de peste tot, atât pentru o persoană, cât şi colace duble, pentru a te da împreună cu prietenii sau cei dragi. Era destul de aglomerată zona când am ajuns noi şi extrem de multă gălăgie. Mi-a plăcut acolo şi piscina cu valuri, unde erau foarte mulţi copii, aşadar nu am stat prea mult şi ne-am dus într-o zonă mai liniştită.
Puteţi alege intraţi în această zona pentru 3.5 ore (39 lei), 4.5 ore (44 lei) sau o zi întreagă (54 lei). Preţurile acestea sunt pentru adulţi, iar în week-end (de vineri până duminică şi în zilele cu sărbători legale), se mai adaugă un extra preţ de 5 lei/persoană. Dacă doriţi ieşiţi din această zonă şi  îndreptaţi către The Palm, atunci trebuie ştiţi o ieşire costă 10 lei/persoană. Pentru mai multe detalii şi oferte, trebuie intraţi pe site-ul lor şi verificaţi lista de preţuri, pentru sunt oferte în cazul în care veniţi cu cei mici.therme-bucuresti-the-galaxy-colace therme-bucuresti-the-galaxy-toboganeThe Palm această zonă este ideală pentru relaxare, printre 500 de palmieri, aduşi din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, cu jacuzzi şi piscine cu aromaterapie. Temperatura apei indică 33 de grade şi veţi putea face şi exerciţii în apă (aqua gym), pentru sunt câţiva instructori foarte drăguţi care vor arăta, de pe margine, ce exerciţii faceţiacestea se fac în piscină cea mai mare, unde există şi un bar şi unde veţi putea savura, pe scaune în apă (pool-bar), un cocktail cu alcool (16 lei), un cocktail non-alcoolic (12 lei), o bere (7 lei), o şampanie, un vin sau orice doriţi, la preţuri accesibile chiar oricui. Această piscină are şi ieşire în aer liber, unde apa este mai caldă (cel puţin aşa am simţit noi), şi unde  puteţi bucura de aer proaspătputeţi înota şi puteţi relaxa.therme-bucuresti-bazin-sare-din-marea-moartatherme-bucuresti-bazin-litiutherme-bucuresti-bazin-calciu-magneziuÎn această zonă există 3 piscine cu aromaterapie, îmbogăţite cu minerale. Băile cu sare de la Marea Moartă (cură de înfrumuseţare), care stimulează sistemul imunitar, creşte rata metabolismului, menţine elasticitatea pielii şi ameliorează afecţiunile pielii şi ale aparatului respirator. Băile cu litiu (pentru buna dispoziţie) au un efect delicat asupra stării psihice: diminuează stresul şi îmbunătăţeşte starea de spirit. Băile cu calciu şi magneziu (sănătate pentru sistemul osos) au efect de întărire aaparatului locomotor şi asupra densităţii oaselor. Tot aici va puteţi bucură de Sauna Rainforest (baie turcească), care este o saună umedă, cu temperaturi de 42-48 de grade.

Tarifele variază şi aici, în funcţie de timpul pe care alegeţi -l petreceţi în această zonă: 3.5 ore (49 lei), 4.5 ore (54 lei) sau o zi întreagă (64 lei). Preţurile acestea sunt pentru adulţi, iar în week-end (de vineri până duminică şi în zilele cu sărbători legale), se mai adaugă un extra preţ de 5 lei/persoană. Dacă doriţi ieşiţi din această zonă şi va îndreptaţi către The Galaxy, atunci trebuie ştiţi ieşirea este liberă, pentru tarifele pentru zona The Palm includ accesul liber în această zonă. Dacă doriţi în schimb va îndreptaţi către zona Elysium, trebuie ştiţi veţi plăti 23 lei. Pentru mai multe detalii şi oferte, trebuie intraţi pe site-ul lor şi verificaţi lista de preţuri.therme-bucuresti-piscina-panoramica2 therme-bucuresti-pomul-vietii therme-bucuresti-pomul-vietii-asia therme-bucuresti-sauna-Rainforest- therme-bucuresti-the-palm-pool-bar

Elysiumzona aceasta este destinată saunelor tematice, relaxării printre palmieri şi există şi o piscină cu seleniu, unde va puteţi bucura de un cocktail cu alcool (20 lei), un cocktail non-alcoolic (15 lei), sucuri carbogazoase, apă şi bere. Aici există 6 saune, zona duşului cala, numită şi Floarea Evei, 3 cabine de masaj şi restaurantul Colonial. Trebuie ştiţi această zonă este cea mai scumpă, astfel încât la restaurant plăteşti 12 lei pentru o apă plată de 500 ml.

Tarifele sunt cele mai mari, însă ai acces în toate cele 3 zone. Acestea variază în funcţie de timpul petrecut: 3.5 ore (68 lei), 4.5 ore (73 lei) şi o zi întreagă (83 lei). La preţurile acestea se adaugă un tarif adiţional de 10 lei/persoană, dacă mergeţi în week-end sau în zilele cu sărbători legale. Pentru mai multe detalii privind tarifele, va recomand intraţi pe pagina lor, la secţiunea Tarife.therme-bucuresti-elysium-relax-2therme-bucuresti-elysium-relax

therme-bucuresti-hollywood-sauna therme-bucuresti-himalaya-saunatherme-bucuresti-bavaria-saunatherme-bucuresti-amazon-sauna2therme-bucuresti-alhambra-saunaAtunci când ieşiţi, va indreptaţi către casele de ieşire, unde veţi preda brăţara şi veţi achita consumaţia făcută.

Alte lucruri importante

Este foarte important ştiţi este interzisă purtarea necuviincioasă. Fiecare vizitator are dreptul şi obligaţia de a se comporta astfel încât ceilalţi vizitatori nu fie deranjaţi. Este strict interzis strigatul, înjuratul şi tonul agresiv. Există spaţii special amenajate pentru fumători, acestea fiind în exteriorul clădirii. Aveţi nevoie de prosoape, halate şi şlapi. Atunci când mergeti la saună, folosirea prosopului este obligatorie. Peste tot veţi vedea pe cineva din staff, aşa puteţi oricând întreba orice, pentru aceştia sunt amabili. Fetele au obligaţia de a-şi strânge părul când intră în apă, iar cu băuturile nu te poţi deplasa în toată zona, ci trebuie le savurezi în zona barului. Nu aveti voie faceti poze, însă nu este interzis selfie-ul! :))therme-bucuresti-elysium-dus-cala therme-bucuresti-elysium-pool-bar therme-bucuresti-elysium-purple-lights therme-bucuresti-the-palm-purple-lightsPS: Îmi cer scuze pentru claritatea pozelor, acestea au fost făcute special pentru voi, cu telefonul. Sper v-a ajutat acest articol şi pentru orice alte întrebări, dacă ştiu va răspund, o voi face cu mare drag.

Pe scurt: este un loc în care vom mai merge cu siguranţă. Este o adevărată oază de relaxare şi de bucurie. Este un loc foarte frumos de relaxare, de distracţie şi de eliminat toxine! 😀 Va recomandăm mergeţi cu încredere. Personal, mi-a plăcut totul acolo, însă un singur lucru m-a ofticat: faptul nu am găsit nici un fotoliu în care ne liniştim, pentru erau toate ocupate. În rest, şezlongurile sunt confortabile, curăţenia este sfânta, personalul foarte amabil, iar dacă tu respecţi regulile de ordine interioară, sigur te vei simţi minunat! 🙂

Mulţumesc pentu vizită! pup!

Comments

comments

22 thoughts on “Experienţa mea de la Therme Bucureşti

 1. Super interesant acolo. Vrem si noi sa mergem…acum sa vedem cand putem ajunge 😀

 2. Am fost intr-o sambata, mi-a placut, dar voi reveni in timpul saptamanii. Poate voi mai incerca in w-e dupa ce va trece curiozitatea tuturor, caci mi s-a parut obositoare aglomeratia si nici nu am avut chef sa stau la coada la tobogane.

  1. Si noi vrem sa mergem intr-o zi din cursul saptamanii, pentru ca sigur e mai liber. Si nu vom mai merge la toate zonele, ci probabil vom lua un bilet la The Palm!
   Pupici

 3. Avem și noi în plan să merge, dar după ce mai trece nebunia sau când o să avem timp în cursul săptămânii, am prefera să prindem cât mai lejer. 😀
  Pupici!

 4. Totul arata foarte bine dar tarifele mi se par puuutin cam piperate.
  Oricum, zau ca as merge si eu, macar asa “de proba”. ;))
  Pupici

  1. Eu zic ca preturile sunt accesibile – ma refer la cele de la bar si restaurant. Preturile pentru intrare imi par si mie destul de maricele, dar speram ca vor face vouchere sau reduceri in anumite perioade! Si noi tot de “proba” am mers si a meritat din plin. Am lasat ceva banuti acolo, insa nu ne pare rau! 🙂
   Te pup!

  1. Hai Ade, ce mai stai?? 😀 Luni ma duc si eu, abia astept! Sper sa fie o experienta placuta, pentru ca stabat 250 km doar pentru acest loc superb! 😀

  1. Si eu te incurajez sa mergi! Intr-o zi din cursul saptamanii e mai indicat, pentru ca sigur e mai liber decat in weekend! Oricum ar fi, merita! 🙂
   Pupici
   PS: Acum te vizitez! 🙂

 5. Și eu am de gând să merg, dar la mine timpul e marea problemă :)) Cu bacul care pândește după colț, rar îmi mai permit o zi în care să nu fac nimic :)) Totuși, trebuie să ajung la un congres peste două săptămâni și poate mai rup o zi ca să o petrec la Therme 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer