LA MULTI ANI, IUBITUL MEU!

Buna, dragul meu!Astazi am o scrisoare pentru tine si m-am decis sa scriu cateva cuvinte aici, pe blog, pentru a ne aminti peste ani de zile de ea! 🙂Te iubesc mult si iti multumesc pentru toate lucrurile pe care le faci pentru mine! Pentru dragostea ta, pentru respectul pe care il ai fata de mine, pentru increderea acordata, pentru prietenia ta, pentru rasfatul si alintarile pe care mi le oferi cand am nevoie (si nu numai) ! 

Iti multumesc pentru ca ma accepti asa cum sunt eu si pentru rabdarea pe care o ai cu mine, in special in momentele in care nu am incredere si sunt demoralizata, in momentele in care vreau ca TOTUL, ACUM sa fie PERFECT pentru noi, asa cum ne dorim si cum visam! Iti multumesc pentru felul in care esti: asa cum imi trebuie, esti asa cum am nevoie! 

In tine am tot ce imi trebuie, cu tine trec prin grele mai usor, tu stii sa ma faci sa rad cand sunt trista si suparata, tu stii sa ma incurajezi exact cand este nevoie…iti multumesc, iubitul meu pentru ca esti in viata mea!

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ne-a adus impreuna si pentru ca dorim sa mergem pe acelasi drum in viata, desi uneori poate nu vad asta, din cauza tuturor piedicilor pe care le avem! Dar STIU, iubitul meu, ca vom reusi si vom iesi triumfatori, impreuna, pana la batranete! Imi doresc sa imbatranim impreuna, sa mergem de manuta in parc, la plimbare si la piata! Sa mergem in vizite la nepotei, sa le facem mici surprize si sa ii rasfatam!


Vreau sa ii urez si fratelui meu LA MULTI ANI! Te iubesc, bro, foarte mult! Iti doresc o viata frumoasa, plina de bucurii si liniste! Sa fii sanatos, fratimiu si sa reusesti sa realizezi ce iti propui, pentru ca tu esti un barbat care stie ce vrea si care lupta pentru ce isi doreste! 


Apreciaza ce ai langa tine, pana nu e prea tarziu! 


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: