Disclaimer

 

  • Termeni de utilizare

Disclaimer: Toate informaţiile de pe acest blog sunt proprietatea mea şi îmi aparţin! Nu mint atunci când vorbesc despre produsele testate, în special pentru cele primite de la colaboratori, pentru scopul meu este fac publice părerile mele cu privire la ceea ce testez, iar faptul primesc un produs nu înseamnă voi fi obligată vorbesc despre acesta într-un mod pozitiv, dacă nu este cazul. Toate părerile mele sunt pur subiective şi prezintă experienţa mea personală cu acel produs. Este posibilşi sigur se va întâmplaca un produs care mie îmi placă şi care fie eficient pentru mine, nu aibe aceleaşi efecte şi rezultate asupra ta, pentru suntem diferiţi şi este normal. De asemenea, ce produse îţi plac ţie, s-ar putea ca mie nu îmi placă şi fie o dezamăgire.

  • Contact

Adresa de mail folosită se află în secţiunea “Despre mine“. De asemenea, îmi poţi scrie folosind formularul de comandă, din secţiunea “Contact”.

  • Comentarii

Îmi place primesc comentarii, feedback şi păreri legate de subiectul citit, chiar te încurajez faci asta, însă nu le voi accepta pe cele abuzive, rasiste sau pe cele care dăunează integrităţii unor cititori sau utilizatori. Comentariile sunt moderate de mine şi îmi rezerv dreptul de a le accepta sau de a le respinge, tocmai pentru a păstra un vibe pozitiv pe blog şi pentru a creşte comunitatea creată!

  • Informaţii către terţi

Datele personale furnizate pe acest blog nu vor fi vândute, tranzacţionate sau transferate către terţi.

  • Link-uri

Majoritatea articolelor mele conţin linkuri, ce pot fi linkuri către articole care au fost scrise sau către review-uri ale produselor menţionate, dar vor exista şi linkuri de afiliere, iar nu îmi asum responsabilitatea cu privire la accesarea acestora. Linkul de afiliere înseamnă un mic procent pe care îl primesc atunci când alegi cumperi un produs despre care am scris, produs ce are un link de afiliere. Acest procent este unul mic, nu se îmbogăţeşte nimeni din aceste vânzări, dar ajută bloggerul (adică pe mine) câştige o sumă mică de bani, sumă care poate ajunge la mine şi în câteva luni buni, tocmai datorită comisioanelor mici. Însă fiind o alternativă de a câştiga nişte bani în plus, pe lângă salariu, am zis merită încerc.

  • Acceptul tău

Prin navigarea pe acest site îţi exprimi acceptul acestor condiţii.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer