3 paşi pentru îngrijirea mâinilor

Bună dragile mele!

Se spune mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, aşa trebuie avem grijă de acestea, le acordăm atenţie şi folosim produse care le menţină hidratate, fine şi tinere. În sezonul rece, mâinile au nevoie de şi mai multă hidratare şi protecţie, aşa , pe lângă produsele folosite zi de zi, este necesar le protejăm cu mănuşi.
Şi pentru vorbim despre mâini şi îngrijirea acestora, va voi prezenta 3 paşi pe care eu îi parcurg în cursul unei zile, folosind doar 3 produse.

Pasul 1: Cremă de mâini pe timp de zi
Optimized-crema-de-maini-yves-rocher-cu-arnica-review Optimized-crema-de-maini-yves-rocher-cu-arnica-review-2Optimized-crema-de-maini-yves-rocher-cu-arnica-ingredientePe timpul zilei, am folosit în ultima vreme crema de mâini cu arnică de la Yves Rocher. Îmi place foarte mult acest produs, l-aţi văzut şi la preferatele lunii decembrie şi, deşi o folosesc zilnic, nu am consumat nici măcar jumătate din ea, asta pentru nu este nevoie de o mare cantitate de produs la o aplicare, ceea ce o face spornică. Îmi place foarte mult mirosul ei şi, deşi este cu arnică (nu ştiu cum miroase arnica), am impresia aroma sa este uşor înţepătoare şi aduce cu scorţişoara. Îmi place mult cum miroase, îmi hidratează mâinile şi le oferă protecţie. Extractul de arnică are acţiuni antiinflamatoare, antiseptice şi facilitează vindecarea rapidă a rănilor. Produsul intră repede în piele, astfel în nici 2 minute poţi începe iar lucra şi tasta. Îmi place o aplic şi de mai multe ori pe zi, în funcţie de cum simt nevoia.
Produsul vine într-un tub de 75 ml, însă pe site şi în magazine o puteţi găsi şi la 30 ml sau la 100 ml. Are o valabilitate de 12 luni, costă în jur de 16 lei şi merită încercată.

Pasul 2: Cremă de mâini pentru noapte
Optimized-crema-de-maini-melkior Optimized-crema-de-maini-melkior-reviewOptimized-crema-de-maini-melkior-ingredienteUrmătoarea cremă despre care vreau vorbesc este una intensiv reparatoare de la Melkior, creată special pentru pielea uscată şi deteriorată. Protejează, hrăneşte, hidratează şi calmează, ajutând şi la îmbunătăţirea elasticităţii pielii. Această cremă conţine, pe lângă unt de shea, ulei de argan şi omega un ingredient despre care nu am mai auzit până acum şi anume sângele dragonului. Acest ingredient are un puternic efect anti-oxidant, acţionează ca un cicatrizant, protejează şi fortifică fibrele de colagen.
Această cremă de la Melkior vine într-un tub alb, cu un produs uşor gălbui şi cu un miros puţin ciudat, dar nu foarte deranjant. Mie îmi place o folosesc pe timp de noapte, înainte dorm. O ţin pe noptieră pentru a ajunge repede la ea. O aplic pe mâini, masez şi urmez pasul 3. Crema are timp o noapte întreagă acţioneze, aşa a două zi dimineaţă, trezesc cu mâinile fine. Costă 45 de lei, însă dacă urmăriţi ofertele celor de la Melkior, poate o veţi găsi şi la un preţ mai accesibil. Are o cantitate de 50 ml şi valabilitate de 12 luni. Eu deja am consumat mai mult de jumătate din ea şi era cazul o introduc şi pe blog, pentru merită.
Optimized-jacques-salome«Dacă nu ştii ce faci cu mâinile tale, le transformi într-o mângâiere Jacques Salome – aşa scrie pe această cremă, mesaj care mi se pare interesant, dar şi adevărat.

Pasul 3: Ulei de cuticule
Optimized-ulei-de-cuticule-cupio Optimized-ulei-de-cuticule-cupio-dozare Optimized-ulei-de-cuticule-cupio-ingredienteUltimul pas pe care îl parcurg pentru a completa îngrijirea mâinilor, este aplicarea unui ulei de cuticule. Încă de când mergeam la Ana pentru întreţinerea unghiilor cu gel, am început dau mai des cu ulei de cuticule. Ea îmi spunea mereu este un pas important, pe care trebuie îl facem dacă ne dorim cuticule hidratate, moi, care arate bine. Şi iată , am început aplic aproape seară de seară acest ulei de cuticule de la Cupio, cu aromă de căpşuni, de care m-am îndrăgostitAna, The Beautymist – mi l-a recomandat, iar când am fost la Romexpo, l-am cumpărat – doar 6 lei am dat pe el, iar pe site costă 9 lei. Miroase super, îmi vine -l mănânc, nu -l aplic pe cuticule. Îmi place foarte mult modul lui de dozare – are o pipetă cu care iei produs şi aplic direct pe cuticulă, după care masez bine toată unghia, îmi pun o pereche de mănuşi în mâini şi apoi mă bag la somn! 😀
Folosit regulat, acest produs chiar ajută la hidratarea cuticulelor, le înmoaie şi combate uscarea acestora. Hrăneşte unghiile fragile, iar eu am văzut schimbări la nivel de cuticule, pe care încerc nu le mai tai deloc. Le împing cu un beţişor special, după ce aplic peeling-ul cuticular de la Farmec.
Unghiile mele sunt mai sănătoase, mai frumoase şi mai îngrijite. Vă recomand  introduceţi în rutina voastră de îngrijire a mainilor si unghiilor un ulei de cuticule, pentru că folosit cu regularitate, aduce îmbunătăţiri vizibile şi plăcute!

Optimized-swatch-creme-de-maini

Care sunt produsele cu care va ingrijiţi mâinile?

Mulţumesc pentu vizită! pup!

Comments

comments

8 thoughts on “3 paşi pentru îngrijirea mâinilor

 1. Îmi plac și mie ambele creme de mâini, la cea de la YR am trecut la a doua, e ceva că nu m-am plictisit de ea după ce am tot folosit-o aproape un an (în paralel cu altele, e spornică dar nici chiar așa :)) ). Iar mie chiar îmi place mirosul celei de la Melkior!
  Uleiul pentru cuticule o să-l țin minte, mă încântă pentru miros! 😀
  Pupici!

 2. Crema de la YR o am si sunt foarte multumita de ea. In paralel, mai folosesc una de la Oriflame din gama Diamonds and Pearls. Am avut si uleiul de la Cupio, care este un alt produs esential in ingrijirea mainilor. Din pacate, sunt multe fete care nu stiu cat de important este aceasta si aleg sa nu-l foloseasca.
  Super util articolul! ♥
  Pupici.

  1. Ma bucur ca aceasta crema de la YR are asa multe fane! 😀
   Da, din pacate nu stiu sau nu dau importanta, asa cum faceam si eu. Insa acum, ca am vazut rezultate, sigur nu-mi va lipsi din rutina de ingrijire…si sper sa-l aplic macar la doua seri, daca uit! 🙂
   Pupici si multumesc pentru vizita! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer