Review: Gel micelar L’oreal Skin Perfection

Bună, draga mea!

Anul acesta am testat mai multe demachiante pentru ochi şi voi reveni cu un articol dedicat acestor produse, însă am găsit în magazin şi un demachiant într-o formulă nouă, care mi-a stârnit curiozitatea. Este vorba despre un gel micelar, nu un demachiant bifazic, cu care eram obişnuită deja, de la L’oreal. Nu ştiu alte branduri care aibe un geluri micelare, aşa am zis merită testat şi după ce am investigat puţin lista de ingrediente – nu conţine alcool şi nici parfum – l-am cumpărat.

Gelul micelar L’oreal Skin Perfection promite o curăţare foarte eficientă, fără irite ochii. Textura răcoritoare calmează şi hidratează conturul ochilor. Ambalajul seamănă cu micelarele L’oreal şi mai exact: recipient din plastic, transparent, dreptunghiular. Produsul nu are miros, modul de dozare este ok – nu îmi plac acele produse care au acel orificiu prea mare şi torn mai mult decât este nevoie. Aici nu este cazul, aşa are încă o bilă albă.
gel-micelar-loreal gel-micelar-loreal-descriere

Se aplică produsul pe o dischetă demachiantă şi se lasă puţin acţioneze, dizolvând astfel machiajul ochilor. Mi-a demachiat bine atât mascara, cât şi machiajele cu tuş şi farduri, aşa nu am ce îi reproşez. Nu mi-a iritat ochii, nu usucă zona şi nu am simţit nici un disconfort la folosirea lui. L-am testat chiar şi pentru demachierea întregului ten şi a fost ok şi în acest caz.

Deşi este un produs pe care îl recomand şi cu care m-am înţeles, prefer totuşi mai mult demachiantele bifazice pentru ochi, dar asta nu datorită eficienţei sale, ci datorită formulei. M-am obişnuit prea mult cu demachiantele bifazice, care sunt lichide şi necesită agitare înainte de fiecare utilizare, însă poate pe viitor vei reveni şi la această formulă de gel. Se găseşte în supermarketuri, costă între 15 lei – 2o lei, are 125 ml şi o valabilitate de 6 luni.
review-gel-micelar-loreal-dozaregel-micelar-loreal-swatchNu am văzut multe review-uri al acestui produs, aşa sper te ajute, în cazul în care te-ar tenta îl testezi. Iar dacă ai încercat deja acest gel micelar, îmi spui cum ţi s-a părut.

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

16 thoughts on “Review: Gel micelar L’oreal Skin Perfection

  1. N-am incercat acest produs, dar sincer, nici nu prea ma tenteaza, tocmai din cauza formulei. Prefer o formula bifazica la ochi, same as you do. Parca nu trebuie sa insist deloc cand o folosesc ^_^

  2. Cand de abia am inceput cu machiajul foloseam mult demachiantul crema de la ei dupa, mi am dat seama ca nu e normal sa ma usture ochii, sunt curioasa daca cel prezentat de tine, mi-ar cauza aceleeai probleme.

  3. Nici macar nu l-am observat in magazine, cred ca il confundam cu apa micelara. Interesant! Dar, cum spui si tu, bifazicele isi fac bine treaba, nu stiu daca simt nevoia unui astfel de produs. Sarbatori fericite!

  4. Interesant produs, nu mi-a atras atentia pana acum… dupa experienta cu gelul micelar de la Sephora, care pentru mine a fost groaznic n-am vrut sa mai incerc altele. Acesta pare sa si functioneze 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: