#ProvocareaBuclelor cu Babyliss România

Bună draga mea!

Vineri am ajuns la birou, am deschis mailul şi ce vezi?!? Era un mail de la Maria (aka Special Koko) în care eram anunţată am câştigat o invitaţie la evenimentul de sâmbătă din Afi Cotroceni, unde voi avea parte de bucle şi unde voi putea testa în premieră noul ondulator automat Babyliss Ionic Curl Secret. Evident, m-am bucurat tare mult, mai ales mie îmi plac buclele, îmi place părul ondulat şi o iubesc pe #SpecialKoko!

De când m-am tuns am avut momente în care uitam cu nostalgie la unele poze mai vechi, în care părul meu era lung, coafat, ondulat şi mi s-a făcut dor (sper îmi crească cât mai lung până la nuntă, pentru îmi doresc o coafură bogată), însă faptul am părul mediu nu împiedică îl ondulez. Aşadar, cu mare bucurie şi entuziasm am răspuns pozitiv Mariei şi am mers cu drag la eveniment. Am ajuns la ora 13:00, iar #ProvocareaBuclelor a început la ora 15:00, însă Koko a vorbit cu fetele de acolo şi le-a rugat coafeze înainte de eveniment, pentru nu puteam rămâne până la final. Şi iată pe scaun, unde un specialist Babyliss a avut grijă ca buclele mele fie definite şi elegante. În Afi a fost o atmosferă foarte plăcută, organizare maximă si muzică antrenantă, de care aveam nevoie (pentru fusesem cu o seară înainte la o amică, la petrecerea burlăciţelor, unde am dansat cât m-au ţinut picioarele şi abia aşteptam ajung acasă…am realizat mie în club îmi place merg pentru atmosferă, pentru a fi cu prieteni şi pentru a dansa, însă deranjează zgomotul infernal şi muzică pusă de DJ din care nu prea înţeleg nimic. Ce faci?!? Am îmbătrânit şi eu 😀 ).

M-am bucurat foarte mult o revăd pe Maria, pe care o admir extrem de mult încă de acum 5 ani? şi pe care bucur o revăd precum bucur revăd o prietenă bună. Este o femeie frumoasă, foarte deschisă, sociabilă şi puternică, cu ţeluri mari şi vise măreţe, pe care ştiu le va duce la bun sfârşit! M-am întâlnit de asemenea cu Monica, care este punctuală şi vorbăreaţă, în prezenţa căreia m-am simţit bine – merci, Monica, pentru pozele cu buclele mele frumoase!

Despre noul ondulator Curl Secret o ţi spun îmi place! Este uşor de folosit şi de mânuit, îmi place există şi pe roz, nu doar pe argintiu, iar surpriza şi noutatea noului ondulator este pe lângă setările de temperatură (210 °C şi 230 °C) şi de secunde (8, 10, 12 secunde) pe care le are, are o setare nouă şi anume: direcţie de ondulare a buclelorMai exact: îţi poţi face bucle mai sofisticate şi mai precise apelând la funcţia R – right, care va fi folosită pentru bucle în partea dreaptă, L – left, care va fi folosită pentru bucle în partea stângă sau A – alternativ, care va realiza buclele alternativ, pentru un look mai rebel.

Am făcut şi câteva poze, însă voi reveni cu un update în momentul în care voi avea şi pozele oficiale, realizate de fotografii specialişti care au participat la eveniment, însă până atunci, îţi voi arăta pozele mele!
babyliss-provocarea-buclelor babyliss-provocarea-buclelor2 babyliss-provocarea-buclelor3 babyliss-provocarea-buclelor-4 ondulator-automat-babyliss-ionic-curl-secretbabyliss-provocarea-buclelor-cu-special-kokobabyliss-provocarea-buclelor-cu-special-koko-si-tone-monicababyliss-provocarea-buclelor-rezultat babyliss-provocarea-buclelor-rezultat2

Deci…cine îşi doreşte ondulatorul? Ce spui de buclele mele?

PS: Dacă mai sunt doritoare pentru a achiziţiona acest ondulator la jumătate de preţ, rog îmi scrieţi, dau codul de reducere – 50% ! Oferta expiră astăzi, 19 septembrie!
goo.gl/McEHZH

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “#ProvocareaBuclelor cu Babyliss România

  1. Daaa, m-am bucurat mult sa fiu acolo!
   E super ondulatorul automat! Isi face banii, sa stii! Cu siguranta! Iar timpul de realizare este mult mai mic decat la salon!
   Te pup!

 1. Ce draguuuut! Iti sta foarte bine cu bucle, Lore. Ce frumoasa este si Coco… mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo 😛
  Dar poate castigam la NYX :)))
  Pupicei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer