Voi fi şi anul acesta blogger acreditat la Webstock!

Bună draga mea!

Săptămâna trecută am primit, de la câteva bloggerite amabile şi drăguţe, întrebări legate de participarea mea la Webstock! Nu eram foarte sigură, însă am zis totuşi trimit o solicitare în care am anunţat mi-ar face plăcere ajung şi anul acesta la eveniment şi bucur am primit un răspuns pozitiv din partea lui Cristian Manafu, blogger şi project manager Webstock!

Ce este Webstock? Cum? Nu ştii? Este cel mai mare eveniment de social media din România, eveniment care a ajuns la a 9-a ediţie şi care creşte de la un an la altul şi ce are un public activ, aşadar vineri aşteptaţi vedeţi multe poze şi clipuri cu hastagul #webstockro, #webstock2016.

Ce înseamnă de fapt fi blogger acreditat la #Webstock? Înseamnă un blogger va participa gratuit la eveniment, atât la conferinţe, cât şi la gala premiilor, va avea acces la partenerii evenimentului şi se va bucura de comunicare, de schimburi de idei şi păreri alături de alte bloggerite, care vor participa la eveniment! Trebuie ştii poţi lua şi tu parte LIVE la eveniment, dacă intri direct pe site, pe data de 30 septembrie! În afară de LIVE-ul realizat pe site, dacă urmăreşti hastagul #webstockro vei vedea ce se întâmplă şi în spatele conferinţelor, pentru vom avea transmisiuni live şi vom face poze între noi, prietenele ce ne vom întâlni la eveniment + poze cu partenerii evenimentului!

Programul se află deja pe site, iar cei care vor vorbi anul acesta sunt deja anunţaţi în mare parte. Încă se lucrează la alegerea câtorva speakeri.

  • Conferinţa 1 – My story: Marian Godină (poliţist şi blogger care a scris “Flah-uri din sens opus”), Paula Herlo (jurnalist), Cristina Bazavan (jurnalist şi blogger).
  • Conferinţa 2 – Everything is visual: Cristina Bazavan, Sorin Onisor (fotograf).
  • Vor urma apoi trei sesiuni diferite, ce vor avea loc în paralel şi fiecare participant va hotărî la care va lua parte: Pro Blogging, How to Vlog (vom avea ocazia îi cunoaştem pe Bianca Adam, Geanina de la Jamila Cuisine, Matei Dima şi Florin Grozea), New Social Media şi alte câteva.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) şi Vodafone (http://www.vodafone.ro/) în colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) şi Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Anul trecut m-am simţit bine şi am scris despre eveniment pe blog, de unde am câteva amintiri frumoase! 🙂 Aşadar…cu cine voi vedea la eveniment anul acesta?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

6 thoughts on “Voi fi şi anul acesta blogger acreditat la Webstock!

  1. Felicitari pentru participare. Mi-ar fi placut si mie sa stau in Bucuresti. In felul asta as fi putut si eu sa particip la multe evenimente. Asa imi este mai greu

    1. Multumeesc! Da, e adevarat ca aici se organizeaza tot felul de evenimente frumoase!
      Dar este o fata, Xaara se numeste, anul trecut a venit la Webstock si la Inca un eveniment organizat de Farmec, tocmai din Craiova! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer