Un weekend relaxant şi deosebit la Pensiunea Căprioara

Bună draga mea!

Înainte de a începe acest articol, trebuie ştii încă de la început nu este vreun articol plătit sau vreo reclamă pe care o fac pensiunii, ci pur şi simplu vreau îţi arăt un loc nou descoperit, în care eu împreună cu familia, am petrecut aproape 2 zile minunate. Zile relaxante şi deosebite, aşa cum ne-am dorit! Bineînţeles, totul era mai armonios şi mult mai plăcut dacă după ora 20:00 nu auzeam toate manelele noi şi toate piesele de la radio în pădure….Da, ne-am fi dorit ascultăm liniştea“, greierii şi savurăm aerul de munte, de care ne era dor tuturor! Trecând peste acest aspect, totul a fost la superlativ! Eu personal m-am simţit extrem de bine şi deşi a doua zi aveam o febră musculară de toată frumuseţea, nu îmi pare rău nici măcarsecundă pentru s-a întâmplat asta! Ba chiar lua-o de la capăt!

Pensiunea Căprioara se află pe strada Talii nr.56 în localitatea Talea din judeţul Prahova, la o altitudine de 800 de metri. Are 4 margarete şi deţine 11 camere duble (120 de lei/noapte) şi 1 apartament (130 de lei/noapte). Noi am stat la etajul 2 şi era mansardat, iar deasupra (în pod) am descoperit se află o masă de ping-pong. Pensiunea deţine bucătărie complet utilată, sală de mese, grădină de 5000 mp, foişor, grătar, proţap şi teren de fotbal amenajat. Camerele sunt drăguţe, cu mobilier nou şi lenjerii curate, iar la baie este curat, există uscător de păr şi apă caldă. Un lucru care nu mi-a plăcut a fost televizorul…noi (eu împreună cu iubitul meu şi socrii mei) am luat apartamentul, iar televizoarele au fost foarte mici, ba chiar al nostru nu avea nici telecomandă. Nu am mers la munte ne uităm la televizor, însă am vrut precizez acest aspect.

Am ajuns la locaţie în 2 ore din Bucureşti, iar pensiunea nu ai cum o ratezi, pentru este un indicator mare care te anunţă trebuie faci stânga şi ajungi. Am parcat maşinile în curte şi după ce ne-am dezmorţit puţin oasele, am tras aer adânc în piept şi ne-am bucurat puţin de peisajul pe care îl vedeam. Ne-am dus bagajele în cameră şi am exploatat puţin zona. Pentru a ajunge la zona de grătar, foişor şi terenul de sport, era necesar cobori multe trepte….nu ştiu cât de multe erau, însă acest lucru s-a dovedit a fi extrem de obositor, nu doar pentru seniori, dar şi pentru noi, cei tineri. Am avut un frigider unde ne-am ţinut toată mâncarea şi băutura, iar doamna care se ocupă de pensiune a fost extrem de amabilă şi întotdeauna se asigura că suntem bine şi nu ne deranjează nimeni (în momentul în care am ajuns noi, mai era un grup de oameni, iar în acest fel pensiunea era ocupată, însă nu am avut probleme cu ei la grătar sau pe terenul de joacă). Terenul acesta de joacă era de fapt un teren de fotbal, însă avea marginile desenate pentru un teren de tenis, ba chiar avea şi coş de bachet. Eu am jucat tenis până nu am mai putut, pentru era extrem de cald, însă mi-a plăcut la nebunie! Bineînţeles nu am reuşit eu -l înving pe iubitul sau pe fratele meu, dar m-am distrat cum nu am mai făcut-o de mult! Tenisul este un sport care mi-a plăcut dintotdeauna, iar eu nu sunt o persoană iubitoare de sport şi competiţie.

Seara ne-am apucat de un grătar şi am întins pe iarbă pătura noastră din Jumbo, pe care o avem întotdeauna în maşină, fiind extrem de utilă şi frumoasă! Am jucat rummy, tenis, badmington şi pur şi simplu fiecare din cele 9 persoane aflate la pensiune s-au simţit bine, chiar foarte bine! Toţi seniorii noştri erau foarte încântaţi şi bucur am reuşit le aducem zâmbete pe faţă şi linişte, pentru şi ei se sacrifică pentru noi, mereu! Dacă îţi mai pot oferi ceva informaţii, te rog întrebi în căsuţa de comentarii!

Este un loc pe care ţi-l recomand, indiferent dacă vrei mergi cu prietenul/soţul, în grup cu prietenii sau cu familia!

pensiunea-caprioara-talea-prahovapensiunea-caprioara-talea-intrarepensiunea-caprioara-talea-fotoliipensiunea-caprioara-talea-capra pensiunea-caprioara-talea-fantana pensiunea-caprioara-talea-podpensiunea-caprioara-talea-balansoar pensiunea-caprioara-talea-loc-de-joaca pensiunea-caprioara-talea-terasa pensiunea-caprioara-talea-teren-fotbal pensiunea-caprioara-talea-view

pensiunea-caprioara-talea-camera pensiunea-caprioara-talea-camera-detalii pensiunea-caprioara-talea-in-balansoar

Şi bineînţeles, bagajul meu a fost extrem de minimalist, ba chiar a doua zi m-am plâns nu mi-am luat încă un tricou, am uitat mi iau bluziţa drăguţă pe care o călcasem şipregătisem pentru a face câteva poze pentru blog, însă produsele de îngrijire pe care le-am luat mi-au fost de folos şi suficiente.

pensiunea-caprioara-talea-produse-folosite

Ce spuneţi de această pensiune? Aţi merge acolo într-un weekend?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “Un weekend relaxant şi deosebit la Pensiunea Căprioara

  1. Eu nu prea sunt adepta locurilor liniștite, se cam contrazic cu temperamentul meu și cu felul meu de a fi, dar îmi plac evadările scurte, de o zi sau 2 într-un loc ca această pensiune,cu prietenii și/sau familia 😀 Foarte frumoase pozele, la următoarea escapadă voi avea în vedere și acest loc 😀

    1. Si eu sunt o persoana agitata de regula si imi place mereu sa am activitate, insa uneori chiar simt o nevoie mare de leneveala, relaxare si deconectare!
      Ma bucur ca ti-ar placea sa mergi acolo – sa-mi dai detalii cand va fi momentul!
      Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: