Balayage la Salon Beauty Play

Bună, draga mea!

Nu m-am vopsit niciodată, pentru îmi place culoarea părului meu şi ştiu multe fete merg la salon obţină această nuanţă pe care eu o am de la mama natură. Îmi amintesc în urmă cu mulţi ani am mers la un salon şi eram decisă vopsesc şi îmi fac şi şuviţe blonde, însă coafeza mi-a spus dacă îmi voi pune vopsea în păr, o regret, aşa nu a vrut vopsească şi am ieşit din salon doar cu şuviţe. Mi-am mai făcut şuviţe blonde şi întotdeauna mi-a plăcut cum îmi stătea cu ele. De atunci au trecut mulţi ani, au apărut noi şi noi tehnici, astfel fetele care lucrează în domeniu nu au timp se plictisească şi învaţă mereu lucruri noi.

Şi pentru am primit o invitaţie la un salon, m-am interesat puţin despre cine sunt cei de la Beauty Play Salon şi am intrat pe site-ul lor, unde am aflat pe lângă salon de înfrumuseţare, este un loc unde mămicile pot merge aibe grijă de ele, împreună cu cei mici. Pentru acest salon are un loc de joacă pentru copii şi există acolo o persoană specializată care va sta cu cel mic, îl va distra şi va petrece timp cu el, în timp ce tu te poţi epila, îţi poţi face unghiuţele, poţi avea parte de un masaj, un răsfăţ pentru trup şi suflet, sau îţi poţi schimba ceva la păr. Mai pe scurt: poţi fii în continuare femeie, cu toate ai un copil, care îţi ocupă tot timpul. Şi vreau cred un copil nu îţi închide viaţa – cum se mai spune şi în popor, prin bătrânişi cred vrei ai în continuare grijă de tine, pentru eşti femeie; iar o femeie trebuie aibe grijă de ea, în primul rând pentru ea! 🙂

Aflând de acest lucru, mi-a fost foarte uşor accept o schimbare şi merg le fac o vizită! Şi pentru îmi doream mult o schimbare la păr, m-am decis destul de repede asupra unui balayage, deşi nu ştiam ce nuanţă de blond aleg pentru început. Aşa  am pornit spre salon, cu mari emoţii bineînţeles, însă odată ajunsă acolo, doamna Victoria mi-a prezentat-o pe Alina care se va ocupa de mine. Aceasta a fost foarte amabilă şi drăguţă, mi-a oferit un ceai, o cafea şi m-a întrebat ce nuanţă îmi doresc in păr, dar i-am spus las pe mâna ei, pentru ea este expertă! Am decis vopsim şi rădăcina în cea mai apropiată nuanţă de cea a părului meu natural şi am început procesul.

before-balayage-beauty-play-salon inainte-de-balayage-beauty-play-salon

La început mi-a decolorat părul cu o pudră specială, urmând paşii speciali creaţi pentru această tehnică: balayage. M-a spălat, după care m-a uscat puţin. Acest moment a fost pentru mine şocant. Eram crispată şi îmi doream aflu nu voi rămâne cu acea nuanţă de galben puternic în păr, dar Alina m-a văzut şi m-a liniştit imediat şi deşi ştiam urmează aplice şi vopsea, tot am avut un sentiment ciudat şi m-am îndoit puţin am luat decizia cea mai bună. Mi-a aplicat vopseaua – o nuanţă pentru blond şio altă nuanţă pentru rădăcini, pe care am ţinut-o în păr cred jumătate de oră. M-a spălat din nou – şamponul ăla miroase super fain – m-a uscat, m-a tuns – evident, am vorbit de la început şi am stabilit care sunt dorinţele mele şi totul a fost respectat aşa cum am stabilit la începutul procesului.
meanwhile-balayage-beauty-play-salon

Mi-a realizat bucle cu peria şi uscătorul de păr, bucle mari şi voluminoase, în care balayage-ul meu se vedea suuuuuper! Deşi am avut emoţii şi mi-a fost puţin teamă ca nu cumva nu-mi placă – pentru a fost primea mea experienţă de acest gen şi era normal îmi fie teamă – rezultatul a fost surprinzător şi deşi la început am zis blondul ăsta e “prea blond”, m-am obişnuit deja cu nuanţa asta şi toţi din jur m-au felicitat şi mi-au spus îmi stă foarte bine! Îmi luminează faţa, iar buclele sunt chiar super de purtat cu balayage.
after-balayage-beauty-play-salon my-balayage-at-beauty-play-salonbalayage-beauty-play-salon

Dacă îţi doreşti o schimbare de look, un moment de răsfăţ, îţi recomand acest salon, care se află pe Câmpia Libertăţii, foarte aproape de parcul Alexandru Ioan Cuza. Preţurile diferă la coafor, evident, în funcţie de ce îţi doreşti, în funcţie de lungimea părului şi de cât produs este nevoie pentru a ajunge la rezultatul final. Iar dacă ai un bebe acasă şi nu ai cu cine -l laşi şi vrei totuşi mergi la salon, îl poţi lua cu tine cu încredere! Am făcut şi câteva poze de la locul de joacă, dar mai multe poţi vedea direct pe site-ul lor.
beauty-play-salon-loc-de-joaca beauty-play-salon-loc-de-joaca-copii

Eu m-am simţit chiar bine la Beauty Play Salon, am avut parte de o experienţă faină şi plăcută! Îmi place pot ajunge şi pe jos la ei şi cu siguranţă voi alege serviciile lor când voi deveni mămică! 🙂

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

9 thoughts on “Balayage la Salon Beauty Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: