Recenzie carte: Elixirul dragostei

Bună draga mea!

Eric Emmanuel Schmitt este un scriitor francez care trebuie recunosc m-a cucerit încă de la primul titlul, acesta fiind chiar Elixirul Dragostei. Este dragostea un proces material, chimic sau un miracol spiritual, imposibil de explicat? Se poate stârni dragostea, poate fi un elixir precum cel care i-a unit odinioară pe Tristan şi Isolda? Sau îndrăgostiţii ascultă doar de propria libertate şi de propriile simţiri?

Adam – un psihanalist – şi Louisecare lucrează într-un cabinet de avocaturăsunt doi fost iubiţi, ce trăiesc la mii de kilometri distanţă unul de celălalt (Adam în Paris, iar Louise în Montreal), după ce Louise s-a decis se despartă de Adam după cei 5 ani de relaţie. Ei corespondează prin e-mail şi îşi amintesc de trecut, de trăirile lor, de greşelile făcute, de rănile încă neînchise, dar vorbesc şi despre noile relaţii pe care le au. Se apropie din nou unul de altul şi devin prieteni şi se provoacă unul pe altul, printr-un acord comun, afle dacă ar putea reînvie dragostea vorbind despre dragoste.

În această perioadă în care cei doi îşi trimit mailuri destul de des, Louise recunoaşte Adam este un bărbat fermecător, cu trupul zvelt, care miroase bine, recunoaşte este o companie plăcută şi un amant excelent. El consideră poate face orice femeie se îndrăgostească de el. Cum susţine el poate face asta, vei afla dacă vei citi cartea.recenzie-elixirul-dragostei“Elixirul dragostei te face te gândeşti dacă există întradevăr relaţii de prietenie sinceră între o femeie şi un bărbat. Tu ce părere ai despre acest subiect? Există relaţii de prietenie dintre un bărbat şi o femeie? Există un elixir al dragostei?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

1 thought on “Recenzie carte: Elixirul dragostei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer