IDEI DE CADOURI: Cărți, jocuri, decorațiuni pentru toate gusturile

Bună, draga mea!

Ultimul articol din seria #IdeiDeCadouri este realizat cu gândul la toți membrii familiei, la colegul sau colega despre care nu știi foarte multe și căruia i-ai extras numele pentru Secret Santa. Deci pentru toate genurile și gusturile, fie că alegi cărți, jocuri sau decorațiuni.

Am ales câteva cărți care cred eu că s-ar potrivi în această perioadă, câteva jocuri pentru întreaga familie sau decorațiuni specifice Crăciunului, care sigur sunt pe placul multor persoane, așa că nu cred că vei da greș.

Descoperă și:

Idei de cadouri – Produse în ediție limitată (link aici)

Idei de cadouri sportive (link aici)

Idei de cadouri pentru El sau/și EA

Dacă persoanei căreia urmează să îi faci cadou îi place să citească, atunci cărțile lui Matt Haig pot fi o variantă drăguță. Sunt relaxante, amuzante și pline de învățături. Noi avem deja 2 din seria de Crăciun și urmează să le bifăm și pe celelalte, pentru a ne completa colecția.

Sigur, poți alege și cărți despre omenire, istorie (cum ar fi Sapiens, de Yuval Noah Harari, la prețuri speciale) modă sau biografii ale unor mari personalități. Ambalate frumos, cu o fundă roșie sau o creangă de brad, poate fi un cadou foarte apreciat.

Jocurile în grup sunt foarte amuzante și pot scoate la suprafață lucruri din personalitatea jucătorilor. Un astfel de joc care mie îmi place foarte mult este Activity. Mimă, desen sau povești, totul se desfășoară repede, cu ajutorul unei clepsidre, timp în care echipa ta trebuie să ghicească ce cartonaș ai extras.

De asemenea, un puzzle poate fi o idee bună. Există pe piață o mare varietate de puzzleuri, pentru cei mici și cei mari. Doar să te asiguri că persoana care va primi puzzle este atrasă de realizarea lui, pentru că necesită multă răbdare.

Idei de cadouri pentru EA

Decorațiunile crăciunistice sunt întotdeuna o alegere foarte potrivită, în special pentru femei. Nouă ne plac chestiile drăguțe, cu modele și imprimeuri de sărbătoare și niciodată nu avem destule. Oricât de multe am avea, tot le găsim loc în casă în această perioadă.

Niște globulețe speciale, poate chiar personalizate, căni sau diferite chestii pufoase, toate sunt pe placul doamnelor și domnișoarelor. Si internetul este plin de astfel de lucruri, la fel și magazinele.

Idei de cadouri pentru EL

În ceea ce privește cadourile pentru bărbați, aici lucrurile nu sunt la fel de ușoare. Așa că soțul meu mi-a oferit următoarele propuneri: parfum (dar clar trebuie să cunoști gusturile persoanei), aparat de tuns / bărbierit, curea sau portofel de piele.

Dacă acestea ți se par prea banale, atunci îți recomand un set de table, bord de dartz sau poate chiar harta României răzuibilă. Un suport pentru băuturi alcoolice poate fi o altă idee sau poți răsfoi acest site, unde vei găsi mai multe propuneri de cadouri pentru domni.

Sper că îți este de folos acest articol și că vei găsi cadourile ideale pentru cei dragi! Și nu uita, bucuria Crăciunului nu se rezumă la cadouri scumpe sau de fițe. Ci la bucuria de a pregăti totul cu drag și de a oferi cu multă bucurie!

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer