IDEI DE CADOURI: Produse de îngrijire în ediții limitate

Bună, draga mea!

Portocală, scorțișoară, măr, vanilie, toate sunt arome crăciunistice. Și multe branduri lansează în această perioadă produse de îngrijire cu aceste arome la bază, pentru a simți mai mult spiritul sărbătorilor de Crăciun.

Și pentru că de multe ori sunt în pană de idei când vine vorba despre cadouri pentru diverse persoane din viața mea, am un nou articol din seria #IdeiDeCadouri, care sper să te inspire. Am ales de data asta produse de îngrijire în ediție limitată.

Am căutat pe internet câteva variante la care eu voi apela și m-am gândit să le împărtășsesc cu tine, poate te vor ajuta. Și pe lângă aromele delicioase pe care le-am descoperit, ambalajele sunt și ele parte din emoția și bucuria de a dărui.

  • Citește și: Idei de cadouri sportive (link aici)

Colecția de Crăciun de la Yves Rocher

Anul acesta cei de la Yves Rocher ne răsfață cu câteva arome precum mure delicioase, portocală și ciocolată sau karite. Toate produsele sunt în ediție limitată, așa că sigur merită încercate. Gel de duș, săpun lichid, cremă de mâini, exfoliant sau lumânări parfumate, oricare din aceste alegeri va face pe cineva mulțumit și încântat.

Colectia_de_Craciun_2021_Yves_Rocher

Seturi cadou de la Bottega Verde

Seturi cu produse aromate precum miere și portocale roșii, fructe confiate și ghimbir sau vanilie, sigur vei găsi un set de la Bottega Verde pentru cineva drag din viața ta, mai ales că aromele sunt chiar interesante.

Produse organice pentru corp

Căutând idei pentru acest articol, am dat peste o gamă de produse organice, care știu că sunt din ce în ce mai apreciate. Este vorba despre Organic Kitchen, brand pe care l-am găsit pe site-ul celor de la Sole.ro. Mi-au atras atenția multe din aceste produse, iar prețurile mi se par foarte bune.

Cam atât am avut de împărtășit cu tine pentru moment. Am fugit să plasez niște comenzi, să am timp să le împachetez. Abia aștept! Spor la cumpărături!

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: