Do It Yourself: Decorațiuni de Crăciun

Bună, draga mea!

Aștept de mult să spun asta – primul Crăciun petrecut la noi acasă, în casa noastră! Și pentru că iubesc din suflet această perioadă din an, m-am gândit să împărtățesc cu tine cum am realizat 5 decorațiuni de Crăciun, fără foarte mult efort și fără să fie nevoie de un buget foarte mare.

Practic ai nevoie de puțin timp, puțină imaginație și câteva decorațiuni crăciunistice. Eu am optat pentru câteva globulețe, zăpadă artificială, câteva conuri de brad, mărgele, beteală și alte lucruri pe care le aveam deja în casă. Iată ce mi-a ieșit mie.

Coroniță pentru ușa de la intrare

Am cumpărat o coroniță din brad artificial, pe care am lipit câteva felii de portocale uscate, conuri de brad, am pus niște mărgele, o mică instalație luminoasă, pe care am prins-o cu o ventuză și puțină bandă dublu adezivă.

coronita_de_Craciun_DIY_lorys_blog
coronita_de_Craciun_Do_It_Yourself_lorys_blog
coronita_de_Craciun_usor_de_realizat_lorys_blog

Borcan cu zăpadă

Am luat un borcan mai mare și drăguț, am eliminat etichetele și am ales o ghirlandă luminoasă, zăpadă artificială, am pus câteva globulețe roșii, câțiva fulgișori strălucitori, un con de brad și ceva verde, care să imite o creangă de brad. Și voila! Am un ornament foarte drăguț pe noptiera mea.

decoratiune_de_Craciun_usor_de_realizat_din_borcan_Lorys_blog
Christmas_Decoration_Do_ItYourself_jar_lorys_blog
decoratiune_de_Craciun_borcan_zapada_artificiala_Lorys_blog

Ghiveci din ceramică cu reni

Nu știu de unde am acest ghiveci atât de frumos, însă m-am gândit că ar arăta foarte frumos pe biroul meu. Am pus câteva crenguțe de brad artificial, câteva biluțe decorative albe, niște reni roșii sclipicioși și pentru că lipsea parcă ceva, am pus și un glob auriu.

Christmas_Decoration_Do_It_Yourself_easy_to_do_lorys_blog
Christmas_Decoration_Do_It_Yourself_Flowerpot_lorys_blog

Fulgi colorați din carton

Am văzut pe Pinterest ceva asemănător și pentru că mi s-a părut chiar ușor de realizat, am fost să cumpăr câteva coli mai groase colorate, pentru a face și pentru noi câțiva fulgi colorați. Pentru că ale mele coli au fost mai mici, a trebuit să folosesc două, pentru a ajunge la acest rezultat. Nu ai nevoie decât de coli, o foarfecă, sfoară și lipici.

Tavă pentru masa de Crăciun

Am cumpărat o tavă aurie, pe care am pus ce mi-a venit prin minte pentru a o aranja special pentru masa de Crăciun. Un fel mărgele roșii, câteva lumânări led, câțiva fulgi, conuri de brad și ceva verde (probabil le voi inlocui cu câteva crengi de brad natural). Iată cum în mai puțin de 5 minute poți realiza câteva decorațiuni foarte drăgălașe de sezon.

tava_decor_pentru_masa_de_Craciun_Lorys_blog
Christmas_Decoration_Do_It_Yourself_tray_decor_lorys_blog
tava_decor_pentru_masa_de_Craciun_usor_de_realizat_Lorys_blog

Sper să te inspire aceste mici proiecte de tip DIY care îți vor înfrumuseța casa și care te vor ajuta să simți mai bine spiritul acestor sărbători. Te invit și pe YouTube să vezi tot procesul pentru aceste proiecte și nu uita că putem vorbi mai multe pe Instagram.

Sărbători frumoase să ai! Și multă sănătate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: