Demachiante bifazice testate şi recomandări
Bună, draga mea!
Sper că acest Crăciun te-a găsit sănătoasă, bucuroasă, că ai reuşit să te odihneşti şi să te bucuri de cei dragi! Sper de asemenea că pe lângă cadouri, mâncare şi zâmbete, te–ai gândit şi la adevărata semnificaţie a Crăciunului, semnificaţie din ce în ce mai puţin menţionată şi apreciată. În orice caz, românului nu îi trebuie multe motive religioase să sărbătorească, să bea şi să mănânce, iar atunci când sunt aceste sărbători, deşi ne plângem că nu avem bani şi vrem să economisim, aceste ocazii sunt perfecte pentru a goli buzunarele şi cardurile. Traficul este infernal, magazinele arhi-pline, coşurile şi mai pline şi în toată agitaţia asta, uităm să ne oprim şi să îi mulţumim lui Dumnezeu! Ce e drept, am învăţat că trebuie să îi mulţumesc şi pentru lucrurile maipuţin bune, pentru momentele mai puţin frumoase şi plăcute, pentru că ele ne “călesc“, iar testele astea ne ajută să devenim mai puternici, mai iubitori, mai înţelegători… Dar astăzi nu vreau să vorbim despre acest subiect, ci despre demachiante bifazice.
Anul trecut am postat despre soluţiile micelare încercate de-a lungul anului (link către postare) şi am făcut câteva recomandări, iar anul acesta m-am gândit să îţi vorbesc puţin şi despre demachiantele bifazice încercate de-a lungul acestui an. În urmă cu doi ani am încercat prima dată un astfel de produs şi acela a fost de la Nivea (mi-ar plăcea dacă cei de la Nivea ar face capacul diferit, să se deschidă, nu să fie nevoie să-l deşurubezi – sper că am folosit cuvântul corect). Am recumpărat produsul de câteva ori până acum, însă m-am decis să încerc şi altele. Cu siguranţă sunt şi altele pe piaţă pe care încă nu le-am testat, dar un an nou începe curând, aşa că timpul nu este pierdut.
Aşadar, iată ce demachiante bifazice am testat şi ce recomandări am pentru tine:
- Ziaja Olive Leaf: un demachiant bifazic bunicel; din păcate nu ştiu cum s-ar descurca în privinţa produselor rezistente la apă, dar cred că trebuie puţin insistat până va curăţa totul;
- Balea: deşi este un demachiant care, deşi se separă repede şi trebuie să deşurubezi capacul la fiecare utilizare, mi-a plăcut şi îl recomand;
- Farmec cu ulei de argan: acest demachiant a fost bun, şi-a făcut treaba, însă nu pot trece peste faptul că lasă pleoapele prea uleioase şi unde mai pui că îmi curgea produs din ambalaj? Iar datorită acestor două minusuri, nu l-am recumpărat şi nici nu îl voi mai cumpăra;
- Pupa: am avut o varianta mică, dar nu m-a impresionat prea mult. A costat 19 lei, în cazul în care te interesează să-l încerci;
- Garnier Express 2in1: un bifazic pe care am de gând să îl recumpar cât de curând; mi-a plăcut şi vreau să îi fac şi o recenzie pe blog;
- Elmiplant Skin Moisture cu ulei de migdale: şi acesta mi-a plăcut şi nu mi-a lăsat pleoapele foarte uleioase a demachiat bine şi fără să insist (PONT: pentru ca bifazicul să fie eficient, trebuie să laşi discheta îmbibată cu produs câteva secunde pe pleoapă, astfel încât produsul să acţioneze şi să dizolve machiajul ochilor);
- Gel micelar L’oreal Skin Perfection: nu este un demachiant bifazic, dar fiind un produs pentru demachierea ochilor, am hotărât să îl introduc şi pe el în articol. Este o variantă de demachiere a ochilor diferită, motiv pentru care merită încercat, din punctul meu de vedere.
Acestea sunt demachiantele bifazice încercate de mine – ce recomandări ai pentru mine? Ai încercat vreun bifazic din cele menţionate astăzi? Ce părere ai despre ele?
Mulţumesc pentru vizită! Te pup!
Din cele menționate de tine nu am încercat nici unul, dar îți pot recomanda demachiantul bifazic de la Kueshi. Eu mă împac foarte bine cu el și sunt foarte mulțumită.
Nu stiu unde se gaseste brandul, astfel incat sa ma uit la produs.
Eu nu prea mă machiez și prin urmare, nici demachiante nu prea folosesc.
Eu te sfatuiesc sa folosesti o micelara sau un lapte demachiant, cu care sa iti cureti tenul, chiar daca nu te machiezi. Ai sa fii surprinsa sa vezi cate impuritati ar fi pe o discheta demachianta! 🙂
Nu folosesc demachiante din cauză că nu folosesc machiaje, dar am cui să-i recomand!
Mulțumesc de postare 😀
Asa cum ii spuneam si Iasminei mai sus, chiar daca nu te machiezi, tot este necesar sa iti cureti tenul. Un lapte demachiant sau o apa micelara, un gel de curatare si un tonic…pentru ca tenul sa fie curat si proaspat.
Bifazicul Garnier mi se pare cel mai bun, urmat de aproape de cel de la Nivea, apoi Yves Rocher – am rămas la topul ăsta de aproape un an, deși între timp am mai încercat și altele. Balea mi se pare destul de ok pentru prețul foarte mic, dar nu l-am mai luat de ceva vreme, le prefer pe cele menționate sau să mai încerc altele noi. Farmec mi se pare îngrozitor de uleios și mie, cred că e fruntaș pe aspectul ăsta :))
Pe cel cu albastrele de la Yves Rocher inca nu l-am incercat, dar sigur anul ce vine il voi cumpara.
Cel de la Farmec chiar este prea uleios…ma bucur ca nu sunt singura care crede asta! 😀
Eu folosesc demachiant Asla Vital dar si un demachiant gel de la Yves Rocher. Dintre produsele prezentate sunt foarte interesata de cel de la Farmec dar si de L’Orelal.
Se pare ca am aflat de un gel micelar…cel de la YR – nu stiam ca au asa ceva! Credeam ca doar L’oreal au :)) Merci de info!
Garnierul 2 in 1 express e printre preferatele mele si imi mai place cel de la Nivea cel bifazic.
Hai ca m-ai facut sa imi fie dor de Garnier 2in1 ! :))
Eu l-am terminat acum pe cel de Farmec, urmeaza sa testez unul de la Bielenda.
Si cum ti s-a parut cel de la Farmec?
Este eficient, dar prost gandit 😀
Poate se vor gandi sa schimbe ceva la el totusi.
Majoritatea le-am incercat. Singurul pe care inca nu l-am incercat inca, desi e foarte laudat, e cel de la Nivea. Sincer, mi se pare foarte mic si ca o sa se consume foarte repede, asta e singura mea problema si de-asta nu l-am cumparat. Cel de la Balea imi place mult si l-am re-re-re-cumparat de multe ori. Ah, da, l-am avut si eu pe cel de la Farmec si a fost groaznic. L-am aruncat dupa putin timp..
Are tot 125 ml, precum celelalte. Cred ca cel mai repede l-am consumat pe cel de la Balea si Elmiplant…dar treaba e relativa, pentru ca atunci cand am mult machiaj la ochi, folosesc nu doar o cotoneta…ceea ce e de inteles ca se consuma mai repede.
Te pup!
Am folosit de la Garnier si Nivea, mai mult imi place Garnier dinte toate cele mentionate, desiii daca ar trebui sa aleg un singur demachiant, as alege Bioderma clar.
Acestea sunt demachiante bifazice, special create pentru zona ochilor. O micelara clasica nu stiu cat de bine ar curata machiajul ochilor, fara sa insisti prea mult…chiar si Bioderma! Nu incerc decat o data sa ma demachiez la ochi, mai ales cand am o micelara noua.
Mulţumesc pentru recomandări! Nu am încercat până acum din produsele astea.
Multumesc si eu pentru vizita! O zi frumoasa si te mai astept! 🙂
Eu folosesc de la Nivea si sut multumita, dar cel mai mult imi place lotiunea micelara de la Gerovital.
Cred ca te referi la solutii micelare, nu la demachiantele bifazice…nu?
Eu foloseam un demachiant cremă de la Doina și îmi plăcea foarte mult; mirosea și foarte bine și îți lăsa pielea catifelată. Acum folosesc unul de la Gerovital Happiness, dar parcă nu-s prea mulțumită. O să-mi cumpăr și eu apa micelară de la Garnier, am mai auzit păreri despre ea și chiar vreau să văd cum mă simt după ce o folosesc.
Apa micelara de la Garnier este foarte apreciata pentru pretul si eficienta sa. Si eu o prefer, insa pentru demachierea ochilor prefer demachiantele bifazice.