Review: Demachiant bifazic pentru ochi Balea

Review: Demachiant bifazic pentru ochi Balea

Bună draga mea!

De mai bine de un an de zile am descoperit un nou mod de a-mi demachia ochii: fără usture, fără chinui prea mult, fără mult efort – demachiantul bifazic. Primul demachiant bifazic folosit a fost cel de la Nivea, care mi-a plăcut mult. Ba chiar l-am avut de cel puţin două ori. Însă am zis trebuie încerc şi altceva şi bifez şi la acest capitol mai multe produse, de la mai multe branduri, pentru acum sunt peste tot. Poate şi înainte erau, însă nu le dădeam importanţă. Şi iată acum demachiantul bifazic nu-mi lipseşte din rutina de demachiere din fiecare seară. Ba chiar uneori, din obişnuinţă, îl folosesc, deşi nu sunt machiată. Şi bufneşte râsul, pentru nu îmi dau seama decât când uit în oglindă. Da, ştiu, funny, dar mi se întâmplă.

Am citit prin blogosferă despre bifazicul de la Balea (dacă urmăreşti, atunci ştii nu sunt adepta cumpărăturilor doar pentru trebuie am acel produs în acel moment, însă le notez, iar atunci când se termină un produs, ştiu către ce îndrept, pentru a testa ceva nou). Şi pentru eram la raftul de demachiante, iată mi-a sărit în ochi şi am pus mânuţa pe el imediat. A costat undeva la 12 lei (sper nu înşel) şi bucur l-am luat.
bifazic-pentru-ochi-Balea

Cu ce se laudă? 

Demachiantul bifazic Balea îndepărtează machiajul rezistent la apă şi rezistent la transfer. Provitamina B5 hidratează pielea, devenind catifelată în zona ochilor. Oferă prospeţime şi confort.

Ce spun eu despre el?

În primul rând recipientul de plastic transparent îmi place, pentru pot vedea exact cât produs mai am. În al doilea rând este micuţ şi uşor de transportat – are 100 ml. Următorul lucru care îmi place la el este modul de dozare, care nu este nici prea mare, nici prea mic, iar astfel pot doza cantitatea de care am nevoie direct pe dischetă. Înainte de utilizare, se agită bine, pentru ca cele două faze se amestece bine şi fie eficient. Pun o cantitate mică pe dischetă, apoi o aplic la ochi şi las câteva secunde acţioneze. Îndepărtez uşor şi şterg restul de machiaj, care se dizolvă repede. Nu am încercat cu produse rezistente la apă, pentru nu folosesc astfel de produse, nici măcar mascara, aşadar dacă demachiază produsele waterproof aşa cum se laudă, nu ştiu ţi spun.

Îmi place are un miros foarte discret şi deşi lasă un pic pleoapele uleioase, acest aspect dispare repejor, aşadar nu văd asta un inconvenient. Spre deosebire de bifazicul de la Farmec cu ulei de argan, care lasă o pelicula uleioasă mai mare, nu se evapora repede de pe piele şi mai şi curge, acesta nu este deloc la fel. Nu mi-a iritat ochii în nici un fel şi nu am simţit niciodată disconfort la demachierea ochilor folosindu-l. Nu mi-au căzut gene de la el şi cred merită încercat. Acest bifazic poate fi clasat din punctul meu de vedere în top 3 preferate demachiante bifazice testate.

Mi-ar fi plăcut la el totuşi dacă nu se deschidea prin filetare şi mi-ar fi plăcut nu se separe atât de repede după ce mi-am demachiat un ochi. Practic este nevoie îl închizi, îl agiţi iar şi abia apoi îl foloseşti din nou, pentru celălalt ochi. Dar trecând peste aceste două aspecte peste care pot trece cu vederea, este un produs pe care ţi-l recomand, dacă nu l-ai încercat până acum.

review-demachiant-bifazic-pentru-ochi-baleabifazic-pentru-ochi-Balea-dozare review-demachiant-bifazic-pentru-ochi-balea-ingrediente

Tu foloseşti demachiante bifazice pentru ochi? Te tentează încerci acest produs?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Facebook Comments

10 Comments

 • fashiondoctor

  14 July 2016 at 13:16 Reply

  pentru ochii mei sensibili nu merge bifazic.pupp

  • Loredana Manciu

   15 July 2016 at 07:36 Reply

   Eu ma inteleg bine cu ele si ma bucur ca le-am descoperit. Chiar nu-mi mai place sa ma-mi demachiez ochii cu micelara sau lapte demachiant! 😀
   Te pup!

 • Madalina

  14 July 2016 at 20:53 Reply

  Am citit multe review-uri pozitive, insa nu l-am incercat. Momentan folosesc apa micelara Garnier, buna si ea.:)
  http://the-may-day.blogspot.ro/

  • Loredana Manciu

   15 July 2016 at 07:38 Reply

   Am si micelara de la Garnier si am si bifazicul Garnier…s-a intamplat sa am doua incepute, insa trebuie sa le termin si sa incerc si altceva! Nu stiu care va fi urmatoarea alegere…
   Te pup si multumesc pentru vizita!

 • Iulia's Corner

  16 July 2016 at 20:03 Reply

  Mie imi place tare mult demachiantul bifazic de la Nivea, insa il am si pe acesta in vedere pentru data viitoare :). Te pup!

  • Loredana Manciu

   17 July 2016 at 15:36 Reply

   O sa-ti placa poate la fel de mult si acesta! 🙂
   Te pup!

 • Claudia`s Choice

  17 July 2016 at 13:29 Reply

  L-am incercat si eu, ba chiar l-am recumparat inca o data sau de doua ori. E super, are pret bun (e l-am luat cu 8 lei), si curata bine.

  • Loredana Manciu

   17 July 2016 at 15:38 Reply

   Ce fain! Ma bucur ca iti place si tie! Da, preturile difera probabil de la luna la luna.
   Te pup!

 • Suta Lavinia

  18 July 2016 at 07:47 Reply

  Imi plac demachiantele bifazice, multumim pentru review, o sa il incerc si eu dupa ce se termina cel pe care il am acum.

Post a Comment

error: Continut protejat!