Review: Soluţie micelară pentru ten sensibil SensiTelial de la ACM

Bună draga mea!

Sper nu mergi seara la somn până nu te demachiezi… eşti sau nu machiată, acest pas este absolut necesar şi nu trebuie inventezi scuze pentru a trece peste el. Fie preferi laptele demachiant, spuma de curăţare, uleiul demachiant sau soluţia micelară, nu uita îţi cureţi tenul de machiaj, de impurităţi şi de praful adunat de-a lungul zilei. Chiar dacă stau în casă într-o zi din weekend pentru am treabă, iar seara sunt prea obosită pentru a mai ieşi undeva, iau o dischetă demachiantă, aplic soluţie micelară şi rămân uimită văd nu este niciodată albăîntotdeauna vei vedea pe ea urme de praf şi mizerie. Şi pentru dimineaţa tenul este uneori gras, este bine foloseşti şi atunci o dischetă demachiantă îmbibată în micelară şi îţi cureţi tenul; ai rămâi surprinsă vezi câte reziduri se adună noaptea pe tenul tău.

micelara-acm-sensitelialŞi pentru am menţionat această soluţie micelară SensiTelial de la ACM în preferatele lunilor trecute, am zis este cazul îţi povestesc de ce a ajuns la preferate într-un timp atât de scurt. Loţiunea micelară SensiTelial are o formulă blândă pentru curăţarea şi îndepărtarea eficientă a machiajului de pe faţă şi pleoape. Formulă cu toleranţă cutanata excelentă, potrivită tenului sensibil sau cu tendinţa de uscăciune.  Conţine agenţi hidratanţi care permit păstrarea apei în epiderm şi limitarea pierderii acesteia, pentru o senzaţie intensă de hidratare.

despre-micelara-acm-sensitelial

Atunci când am deschis coletul şi am observat ce minunăţie aşteaptă, am observat seamănă mult cu H2O de la Biodermaşi aici refer la ambalaj: un recipient de plastic în care se găsesc 250 ml de produs. Are un miros uşor cam intens, însă te obişnuieşti cu acesta, este uşor de transportat şi pare destul de spornică. Curăţă bine tenul şi nu este nevoie insist prea mult pentru o curăţare în profunzime. Nu îl simt uscat, nu am avut nici un fel de probleme cu el: iritaţii, bubiţe sau altele. Îmi place sistemul de dozare, care ajută scot cât produs am nevoie pentru o aplicare. Am încercat demachiez şi la ochi, pentru în general testez micelarele şi la ochi, pentru a şti ce îţi spun în această privinţă, însă nu m-a mulţumit prea mult rezultatul, aşa  rămân la bifazicele mele, special create pentru zona ochilor, mult mai sensibilă decât restul tenului.

ingrediente-apa-micelara-acm-sensitelialAşa cum este menţionat şi pe produs, nu necesită clătire şi îmi place nu îmi oferă senzaţia de piele strânsă sau lipicioasă, însă recomand totuşi foloseşti un gel de curăţare după demachierea cu orice soluţie micelară. Lucrez la acest aspect şi eu, pentru mult timp am trecut peste acest pas, însă este necesar, pentru ca pielea fie complet curată înainte de aplicarea unei creme de faţă pe timp de noapte sau în cazul aplicării unui ser sau unei creme de ochi. Din acelaşi motiv este indicat să foloseşti şi un toner, însă eu nu l-am găsit pe cel potrivit pentru mine, aşa dacă ai vreo recomandare în această privinţă, te rog îmi laşi în căsuţa de comentarii. Produsul se găseşte în farmacii, iar aici o găseşti la un preţ foarte bun.

dozare-apa-micelara-acm-sensitelialsolutie-micelara-acm-sensitelial

Ai folosit această loţiune micelară? Ţi-ar plăcea o testezi?

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

18 thoughts on “Review: Soluţie micelară pentru ten sensibil SensiTelial de la ACM

  1. Da, stiu: Garnier: ieftina, spornica si utila. Insa am primit una noua si am impresia ca imi lasa tenul usor lipicios…nu stiu ce s-a intamplat: o fi vreun lot prost sau poate au modificat compozitia.
   Sper sa iti placa daca ii vei da o sansa!
   Te pup si multumesc pentru vizita!

  1. Eu folosesc de mai bine de 2 ani solutii micelare…cred ca cu putin timp inainte sa deschid blogul.
   Lotiuni tonice…fa-mi niste recomandari, te rog! 🙂
   Te pup si multumesc pentru vizita!

 1. Asta e urmatoarea pe lista dupa ce o termin pe cea de la bioderma. Pe mine ma tin destul de mult (butelcuta de 500 ml ma tine cam un an) si nu prea am cand sa experimentez cu ele, dar de asta am mai citit de bine 😀

  1. Eu le folosesc zilnic si dimineata si seara, asa ca le consum destul de repede. Mai putin acum, in perioada asta caniculare, cand nici nu ma machiez, asa ca sunt suficiente 2 cotonete de micelara.

 2. Nu am folosit-o, dar am tot citit despre ea și ma gândesc sa o încerc. Momentan am o loțiune micelara de la Nivea și una de la Bioderma, le folosesc în paralel.

  1. Cea de la Bioderma imi place si mie mult, insa atunci cand imi demachiez buzele lasa un gust amar …la propriu!
   Iar cea de la Nivea e ok. Am scris eu la inceputul anului despre 10 micelare pe care le-am folosit si pe care le recomand. Poate mai gasesti ceva tentant! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: