Merită achiziţionate spumele de duş Balea?

Bună draga mea!

Mini vacanţa s-a terminat şi trebuie recunosc m-am bucurat foarte mult pentru aceste zile libere. Sâmbătă dimineaţa la ora 5 am plecat spre mare şi ne-am cazat la 4* – cortul – putea îţi povestesc despre această experienţă dacă îţi doreşti să faci şi tu o astfel de escapadă. Ne-am distrat. Am avut mâncare bună, am avut linişte, am avut parte de un apus de vis, o noapte luminoasă şi de stele mii şi mii. Iubesc privesc norii, îmi place îmi imaginez diferite animale şi lucruri atunci când uit la nori, ba chiar am descoperit şi lui Vali îi place acest lucru! 🙂

Şi trecând la articolul de astăzi, m-am gândit îţi povestesc despre 2 produse pe care toată lumea le laudă şi le cumpără din DM. Am intrat în magazin şi am mers direct la raftul cu geluri de duş şi le-am zărit. Pentru preţul de 7 lei nu mi s-a părut mult pentru cei 200 ml de produs, am decis încerc ambele variante. Ce e drept, m-au atras şi ambalajele – atât de colorate şi parcă pline de viaţă. Cum nu ţi se lipească de mâini? Ambalaj simpatic şi vesel, preţul foarte accesibil, apreciate de toată lumea – nu văd de ce nu le cumpăr.

Ce arome sunt disponibile?

 • Hawaiian Dream: aromă de flori de tiare şi lapte de cocos.
 • Fresh and Fruity: aromă de limete şi grapefruit.spuma-de-dus-balea-hawaiian-dream-lorys-blogspuma-de-dus-balea-hawaiian-dream-dozare-lorys-blogspuma-de-dus-balea-fresh&fruity-lorys-blogspuma-de-dus-balea-fresh&fruity-dozare-lorys-blog

Experienţa mea cu aceste produse?

În primul rând mi-a plăcut faptul produsul iese foarte uşor şi fără te chinui, iar pentru mine o palmă de spumă este suficientă pentru un duş. Spuma este colorată şi are o textură faină, îmi aminteşte de frişcă sau de spuma de păr, doar această spumă nu se evaporă, precum cea de păr, ci îşi păstrează textura şi consistenţa. Senzaţia pe care aceste produse ţi-o oferă la aplicare este unicăîţi spun sincer nu am mai trăit un astfel de sentiment cu nici un alt produs pentru duş, aşadar este un moment plăcut de răsfăţ, pe care îl meriţi după o zi lungă şi caniculară. Îmi plac ambele arome, însă dacă ar fi aleg una, atunci opta pentru varianta Fresh&Fruity. Nu-mi place deloc la aceste spume de duş colorate faptul nu se păstrează mirosul pe piele, decât vreo 10 minute. Mi fi dorit ca măcar o oră ţină aroma lor pe piele. Îmi plac pentru nu îmi usucă pielea şi pentru sunt uşor de folosit.

Deci…merită sau nu achiziţionate spumele de duş Balea?
spume-de-dus-colorate-balea-lorys-blog

Pro:

 • preţ accesibil
 • ambalaje foarte vesele şi colorate
 • uşor de folosit
 • sistem bun de dozare a produsului
 • spuma nu işi schimbă consistenţa
 • spuma este colorată, aşadar şi celor mici le-ar plăcea cu siguranţă
 • aromele sunt foarte fresh şi plăcute
 • senzaţie de rasfăţ maxim la aplicare
 • nu usucă pielea

Contra:

 • aroma nu se pastrează pe piele după duş

spume-de-dus-balea-lorys-blog

Eu spun sunt de încercat, chiar dacă deranjează mult faptul că aromele nu se păstrează pe piele. Sunt persoane care pot trece uşor peste acest aspect, însă eu dintotdeauna mi-am dorit geluri de duş care miroasă mai mult timp pe pielea mea.

Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

10 thoughts on “Merită achiziţionate spumele de duş Balea?

 1. Cred că păstrarea aromei e o problemă generală. Am încercat recent gelul de duș de la Burjois și deși este extrem de parfumat, se păstreaza doar câteva minute mirosul pe piele.

  1. Daaa, dar de ce??? Sunt atatea geluri de dus care miros atat de bine iar dupa ce te speli…nimic…ioc, nada!!!!
   Singurele cu care nu am avut aceasta problema sunt gelurile de dus cremoase de la YR si parca si cu cele de la Dove.
   Te pup!

 2. Cred că păstrarea aromei e o problemă generală. Am încercat recent gelul de duș de la Burjois și deși este extrem de parfumat, se păstreaza doar câteva minute mirosul pe piele.

 3. Eu inca nu le-am achizitionat, dar sper sa ajung cat mai curand prin DM. Pe mine nu ma prea deranjeaza acest aspect, ca nu ramane mirosul gelului de dus pe piele, fiindca dupa dus folosesc crema de corp si/sau parfum, si nu fac parte de fiecare data din aceeasi gama.

 4. Suna foarte fun. O sa ma uit de ele cand ajung in DM. Nu de alta, dar si doar pentru experienta noua si tot merita incercate 😀

 5. Le am și eu și îmi plac super mult! Le-am luat înainte să înceapă nebunia și nu știam ce așteptări să am de la ele, dar am fost super mulțumită 😀
  Pupici! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: