vine barza sau nu - 25 de ani Teste Barza

#VineBarza sau nu vine?

Bună, draga mea!

Atunci când spui cuiva că îți este rău, ai amețeli și stări de greață prima întrebare pe care o vei primi este “Vom avea un nepoțel? Ești însărcinată?” Well, mi s-a întâmplat și mie asta. Și nu o singură dată. Sunt sigură că știi și tu ce spun și te regăsești în această situație.

Dar atunci când pui o astfel de întrebare, s-ar putea să nu îți dai seama că acea femeie s-ar putea simți prost, dezamăgită, că ai putea să o întristezi. Și sunt la fel de sigură că știi de ce. Infertilitatea în zilele noastre este destul de crescută și asta se datorează stresului, alimentației și stilului de viață nu chiar potrivite, a lipsei odihnei, pe care toate le resimțim cu siguranță.

Și chiar dacă ești curios/curioasă în privința aducerii pe lume a unui bebeluș, cel mai potrivit ar fi să te abții de la astfel de comentarii, căci până la urmă, acest subiect nu este treaba ta, nu te privește pur și simplu. Și nu fac referire neapărat la o persoană apropiată sau la cineva din familie, căci aici poate lucrurile stau altfel.

Decizia de a avea un bebeluș aparține femeii din punctul meu de vedere, căci ea este cea care va purta copilul cele 38 de săptămâni (poate și mai mult), corpul ei este cel care va suferi modificări, dar și întreaga ei viață, care se va schimba. Un copil este o responsabilitate pe viață, dacă mă întrebi pe mine. Este un sentiment cu siguranță unic și abia aștept să am parte de experiențele unei sarcini, care îmi doresc să fie ușoară și sănătoasă.

plasturi pentru dureri menstruale si servetele intime Barza

Dar până atunci, voi mai îndura durerile menstruale, care uneori sunt chiar prea mari, dar mă bucur că am descoperit un produs care să mă ajute în zilele acelea. Cei de la Barza au câteva produse special create pentru diferite probleme pe care noi, femeile, le întâmpinăm de-a lungul vieții.

Plasturii împotriva durerile menstruale Barza sunt eficienți, ușor de folosit și pot fi folosiți câteva ore fără probleme, însă nu se recomandă să dormi cu ei. Sunt ca niște absorbante zilnice (dacă pot să fac această asociere), care se aplică pe lenjerie (deci nu îi aplica direct pe piele, ci pe chilot). Aceștia conțin cărbune activ, care generează căldură terapeutică, calmând astfel durerile menstruale. O cutie conține 3 plasturi și costă în jur de 20-25 de lei.

Șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu Barza sunt special concepute pentru asigurarea unei zone intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute. Un pachet conține 20 de bucăți și costă mai puțin de 10 lei.

test de sarcina si de ovulatie Barza

Testul de sarcină ultrasensibil casetă Barza depistează în 3 minute prezența hormonului hCg în urină, încă din primele zile ale sarcinii. Acesta se folosește în orice moment al zilei, cu 5 zile înainte de data probabilă a menstruației. O să îmi fie util într-o zi, așa că îl voi păstra pentru zile negre, cum spunea prietena mea Adde. Acest test costă în jur de 12 lei.

Testul de ovulație Barza depistează prezența hormonului luteneizat (LH) în urină, pentru a afla care este cea mai bună perioadă în care poți rămâne însărcinată. Acest pachet conține 3 teste de ovulație și un test de sarcină.

Testul de pH pentru infecții vaginale Veneris se recomandă în special pentru utilizare în timpul sarcinii. Acest test măsoară rapid valoarea pH-ului vaginal cu un aplicator special, iar un pH vaginal crescut indică o infecție și poate constitui un risc de naștere prematură.

produse Barza pentru igiena intima

Deși subiectul igienă intimă este considerat încă tabu pentru unele persoane, eu consider că nu este nici o rușine să vorbești despre anumite probleme feminine ce pot apărea și chiar consider că este nevoie de mai multă educație în acest sens. Pentru că este foarte important să îți cunoști corpul, să știi cum funcționează și să poți să te ferești de anumite boli și infecții. Mai bine să știi cum să procedezi, decât să suferi în tăcere, fiindu-ți rușine să pui întrebări.

Tu ai folosit până acum produse Barza? Ce părere ai despre subiectul #barza?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer