unboxing beauty box Pick N Dazzle mai 2019

Unboxing Pick N Dazzle – luna mai

Bună, draga mea!

Am primit cutia mea de frumusețe Pick N Dazzle din luna mai și deja am început să folosesc câteva din produsele alese. Trebuie să menționez faptul că cei de la Pick N Dazzle au personalizat și mai mult cutiile lor, astfel încât acum îți poți alege exact ce produse vrei să testezi de pe site.

În plus, vreau să mai menționez faptul că transportul este gratuit, ceea ce mi se pare foarte mișto. Știu că și pentru tine este unf actor important în a da o comandă online, căci și eu verific taxa pentru transport de multe ori și chiar am abandonat coșul datorită acestui aspect. Cei de la Pick N Dazzle mi-au oferit două coduri pentru tine și anume:

BONUS – coduri de reducere:

 • pentru clienții care vor face abonamente de 3 luni codul este loredanan3 și vor primi cadou un produs în luna a 2-a 
 • pentru clienții care vor face abonamente de 6 luni codul este loredanan6 și vor primi cadou 2 produse unul în luna a 2-a și unul în luna a 5-a.
 • https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9565235

Iată ce conține cutia lunii mai:

unboxing beauty box Pick N Dazzle mai
 • Gel spumant cu propolis, aloe vera Abellie – îmi place până acum, face spumă, este delicat cu pielea și miroase ok.
 • Ser pentru ten sensibil cu aloe vera și miere Abellie – l-am folosit de vreo două ori până acum, are o textură ok, îmi place că are pompiță, însă are un miros destul de puternic care nu îmi place foarte mult.
 • GLOV Hydra Demaquillage – este ca o “cârpă” pentru demachiere. Promite să demachieze orice urmă de machiaj doar cu apă și sunt foarte curioasă dacă și cum funcționează. Încă nu am încercat-o, dar urmează cât de curând.
 • Mascara Volum X3 Miss Cop – o mascara cu periuță clasică, care alungește genele, dar trebuie să recunosc că trebuie să am puțintică mai multă răbdare pentru a ajunge la rezultatul dorit. Îmi place că nu se fărâmițează și nu mă ustură ochii de la ea.
 • Ser pentru gene și sprâncene ReActiv Miss Cop – am început să folosesc acest ser și abia aștept să văd rezultate (sper ca acestea să nu întârzie să apară).
 • Burețel de machiaj – îmi place forma lui și sunt sigură că o să îmi placă (Aly mi-a spus deja că e mișto).
 • Cremă de mâini Mades Cosmetics – miroase tare bine, hidratează și intră repede în piele, un factor destul de important pentru mine, mai ales că la birou am nevoie de hidratare rapidă.
 • Cremă de ochi – nu am încercat acest produs, dar recunosc că mi-ar fi plăcut să fie într-un alt recipient, care să nu intre în contact cu aerul la fiecare utilizare.

Ai folosit aceste produse? Te atrage conceptul cutiei de frumusețe Pick N Dazzle? Ai dat vreo comandă până acum?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer