Unboxing beauty box Pick N Dazzle iunie

Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle – iunie

Bună, draga mea!

Am primit această cutie de la Pick N Dazzle în urmă cu ceva timp, dar abia acum am reușit să o deschid și să descopăr ce am primit. De data asta i-am lăsat pe cei de la Pick N Dazzle să îmi aleagă produsele, pentru ca surpriza să fie mai mare.

Cutia de luna iunie conține 4 produse în varianta full size și 5 măști pentru ten + 1 mini produs. De asemenea, am mai primit ca bonus 2 produse pentru păr și o geantă pentru a-mi pune produsele atunci când merg la plajă.

Sunt super încântată de crema Cocosolis Organic Natural Sunscreen Lotion SPF50, ideală atât pentru ten, cât și pentru corp, iar ambalajul mă încântă maxim. Despre produs nu pot spune nimic încă, pentru că este sigilat, dar îl voi folosi cu siguranță când plec în concediu. Există și varianta cu SPF30, are 100 ml și o valabilitate de 6 luni de la deschidere.

Cocosolis Organic Natural Sunscreen Lotion SPF50 Pick N Dazzle

Apa florală cu lavandă 100% Pure Organic Natural este un produs ce va tonifia, hidrata și revigora tenul. Se aplică produs direct pe ten sau pe o dischetă demachiantă după curățare și nu necesită clătire. Are 150 ml și o valabilitate de 3 luni de la deschidere, așa că probabil voi începe să o folosesc prin toamnă, după ce mai consum din produsele deja desfăcute.

Lavender Water Organic natural Living Garden Pick N DazzleGelul de duș CBandco este aproape consumat, pentru că l-am luat cu noi în concediu care tocmai s-a încheiat. Varianta cu zmeură miroase tare bine și am apreciat că mi-au ales un gel de duș fructat, căci mie îmi plac foarte mult aromele fructate.

Apa de parfum Miss Kay Ride The Waves este un parfum dulceag, care miroase tare bine și cel mai probabil, îl voi purta mai des la toamnă. Mai am 3 astfel de produse din cutiile anterioare Pick N Dazzle și pot spune că îmi plac aromele, dar și ambalajele sunt foarte drăguțe, colorate, girly. Nu sunt ele foarte persistente pe pielea mea, însă de aceea am mai mereu unul în geantă.

Miss Kay perfume - shower gel Pick N Dazzle

Măștile de ten L’Action Paris sunt binevenite în această perioadă, când tenul meu nu se află în cea mai bună stare. Am primit două măști 2 în 1 pentru ten normal și una exfoliantă, pentru hidratare și calmare. Încă o mască de noapte, pentru iluminare, una pentru detoxifiere și încă una exfoliantă. Le voi folosi pe toate și voi reveni cu păreri despre ele pe rețelele sociale sau pe blog.

l action Paris Face Masks - pick n dazzle

Produsele bonus din cutia de luna iunie sunt aceste două produse pentru îngrijirea părului. Un șampon și un balsam de păr fără sulfați și silicon, care mi se par ok. Le-am folosit deja de două ori până acum.

Mades Cosmetics sampon si balsam de par Honey Extract

BONUS – coduri de reducere:

  • pentru clienții care vor face abonamente de 3 luni codul este loredanan3 și vor primi cadou un produs în luna a 2-a 
  • pentru clienții care vor face abonamente de 6 luni codul este loredanan6 și vor primi cadou 2 produse unul în luna a 2-a și unul în luna a 5-a.
  • https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9565235

Cum ți se par produsele? Le-ai încercat?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer