unboxing pick n dazzle de iulie

Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle de iulie

Bună, draga mea!

Deschidem ultima cutie de frumusețe de la Pick N Dazzle din abonamentul de 3 luni Premium Picks. Am ales de data asta produse de machiaj de la un singur brand, pentru că îmi doresc să realizez un mic tutorial de machiaj pe canalul meu de YouTube, de tipul One Brand Tutorial Makeup (știu că mi s-a cerut cândva acest lucru), așa că va urma.

Am început deja să folosesc aceste produse și voi reveni cu păreri despre ele, pe măsură ce le voi testa (pe blog, pe Youtube sau pe rețelele sociale). Brandul Miss Copp (căci despre el este vorba) are prețuri accesibile și produse bune, privind raportul calitate-preț. Dacă ar fi să fac o comparație între acest brand și altele la care avem acces mai des, aș putea spune că seamănă cu Rimmel London, Maybelline, poate chiar Makeup Revolution.

unboxing pick n dazzle de iulie-miss-cop.makeup

Așadar, iată ce conține cutia de luna iulie:

 • Face Primer Mat Miss Cop de 12.8 ml este o bază de machiaj ce promite să matifieze tenul, dar încă nu am testat-o, așa că nu pot spune nimic despre ea.
 • Wet & Dry Fond de Teint Copiness Line, în nuanța 02 Ivoire este ca o pudră, pe care eu o aplic cu un burețel umed. Nu are acoperire mare, este puțin cam prăfos pe ten (dacă mă pot exprima așa), însă după ce îmi termin machiajul, îmi place ce văd. Am folosit produsul și pe post de pudră, cu burețelul din dotare pentru a matifia și rezultatul m-a mulțumit.
 • Fond de Teint Poudre Makeup Pro Miss Cop, în nuanța 02 Porcelaine mi se pare cam închisă pentru tenul meu. Cred că voi putea folosi acest produs mai mult prin toamnă. Însă folosindu-l o dată, mi-a plăcut faptul că este foarte fin, are acoperire mică și uniformizează nuanța tenului.
 • Mat & Fix Powder Miss Cop este o pudră compactă albă, translucidă, foarte fină, pe care încă nu am testat-o.
 • Paleta de iluminatoare Strobing Miss Cop este un produs extrem de apreciat și iubit în cutiile Pick N Dazzle. Are 3 iluminatoare – unul cremă cu irizații roz și două iluminatoare pudră – unul champagne (care îmi place mult) și unul golden, care nu mi se potrivește mie în mod deosebit.
 • Paletă de farduri ProColor 3 #Sensual Miss Cop ce conține 12 nuanțe vibrante și intense, cu care poți obține machiaje simple, de zi, cât și machiaje mai intense, mai colorate.
 • Ruj lichid mat Miss Cop în nuanța Pink este într-adevăr un ruj care se usucă mat, iar nuanța este chiar vibrantă și îndrăzneață.
 • Ruj lichid 2 în 1 French Kiss Miss Cop în nuanța 02 Framboise este un ruj cu două capete – într-un capăt este rujul clasic, mat, iar în celălalt capăt are un gloss, care completează frumos nuanța rujului.
 • Pensula de blush Teez mi-a atras atenția datorită designului. Are perii fini și abia aștept să o folosesc.
unboxing pick n dazzle de iulie-miss-cop-gloss-foundation
unboxing pick n dazzle de iulie-miss-cop-procolor3palette-strobing

Aceasta este cutia de luna iulie de la Pick N Dazzle și nu uita de bonus (pe lângă cele menționate mai jos, vom primi (și tu, dar și eu) 12 lei în cont la fiecare comandă:

 • pentru clienții care vor face abonamente de 3 luni codul este loredanan3 și vor primi cadou un produs în luna a 2-a 
 • pentru clienții care vor face abonamente de 6 luni codul este loredanan6 și vor primi cadou 2 produse unul în luna a 2-a și unul în luna a 5-a.
 • https://www.pickndazzle.com/?referrerId=9565235

Cum ți se par produsele? Le-ai încercat?

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “Unboxing Beauty Box Pick N Dazzle de iulie

 1. Sunt foarte bn aceste produse
  Îmi place mult ce ți-ai ales

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: