#SeptemberOnInstagram

Bună, draga mea!

Mi-am luat concediu o săptămână și m-am bucurat de câteva zile la Mamaia și pe Valea Doftanei, care m-au umplut de energie pozitivă. Cred că este cumva normal să ne dorim ca weekend-urile să evadăm și să uităm de tot ce a fost în săptămâna care s-a încheiat. Petrecem prea mult timp la muncă, suntem de multe ori blocați în trafic și uităm să privim cerul, soarele, norii, luna și stelele și uităm să punem pauză, să ne oferim clipe de respiro.

Uităm să ne bucurăm de lucrurile mici, rețelele sociale pot deveni dușmanul nostru și ne gândim prea mult la ce nu avem sau la ce ne-am dori. Spun asta cu asumare, pentru că trec prin această stare și am nevoie de ajutor, susținere și încurajări mai mereu. Pentru că știu că, dincolo de orice nor negru, apare soarele.

Așa cum după ploaie apare curcubeul, tot așa și viața ne pune la încercare și este important să te înconjori de oameni optimiști, cu care să simți că nu ai nevoie nici măcar de telefon. Uneori sunt rare momentele acestea, așa că trebuie să învăț să profit la maxim de ele. Tu cum stai la acest capitol?

Recomand să mergi pe Valea Doftanei atunci când vrei să te îndepărtezi de oraș și de agitația lui. Lacul Paltinu este de o frumusețe rară, culoarea ca de smarald ne-a făcut să ne oprim pentru scurt timp. Poți merge cu familia să faci un picnic, grătar, zona fiind frumos amenajată pentru astfel de activități.

Și mai recomand să te bucuri zilnic de lucrurile frumoase din viața ta – de familia ta, de prietenii tăi dragi, de o cafea fierbinte cu lapte care să te trezească, de razele soarele de care vei duce dorul mai târziu, de mâncarea pe care o faci și o împarți cu cei dragi, de confortul căminului tău și de lucrurile pe care cumva le consideri normale și banale.

Pentru tine cum a fost luna septembrie acestui an? Ce lucruri faine ai făcut/descoperit?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer