#OctoberOnInstagram

Bună, draga mea!

Nici nu am ajuns bine în București, că deja mi se făcuse dor de #CasaCuBrazi, cabana unde am petrecut împreună cu familia câteva zile foarte plăcute, relaxante și liniștite. Iar în situația dată, de pandemie, voi pătra momentele acestea și mai mult cu mine, căci nu se știe când vom mai putea face astfel de drumuri.

Tot în octombrie i-am descoperit pe cei de la #PersonallyMe, un site unde găsești bijuterii de argint personalizate. Cei care se ocupă de comenzi sunt foarte prompți, profesionaliști și cu zâmbetul pe buze, te vor ajuta să aduci bucurie persoanelor dragi ție. Am povestit despre comanda mea pe blog.

Am reușit să postez 5 ținute noi din categoria #tinuteleloredanei și m-am bucurat de o toamnă destul de caldă. Am povestit pe blog despre prima comandă pe care am dat-o pe site-ul FemmeLuxe și am postat și un mic video pe Instagram cu hainele pe care le-am ales. Da, încă le port și cred că această primă comandă a fost chiar una reușită. A doua comandă nu a mai fost la fel, dar voi povesti curând despre ea.

Și pentru că am mai terminat de citit o carte, am mai ales altele 2 de pe Libris și deja am început să citesc una din ele. Nu știu de ce am ales o astfel de lectură, căci nu este musai pe placul meu, dar parcă devine din ce în ce mai interesantă și devin curioasă despre cum vor decurge lucrurile.

https://www.instagram.com/p/CGqFg1QJtnh

Pentru tine cum a fost luna septembrie acestui an? Ce lucruri faine ai făcut/descoperit?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer