#NovemberOnInstagram

Bună, draga mea!

Am încercat ca în luna noiembrie să mă bucur de fiecare zi. Să fiu recunoscătoare că sunt sănătoasă și să îmi ofer câteva clipe de răfăț cu ajutorul florilor, al machiajului simplu de zi cu zi și al ținutelor colorate.

Am dat drumul unei noi provocări pe Instagram #unrujpezi, unde am postat zilnic, timp de 3 săptămâni, ce ruj am purtat în ziua respectivă. Totul a pornit de la ideea de #declutter; am vrut să văd care sunt ok, dacă îmi plac cu adevărat sau nu, dacă le păstrez sau nu. Și în final, au fost câteva rujuri la care am renunțat (pe care le vei descoperi în următorul clip cu produse consumate).

Și deși nu mai sunt atât de activă, totuși câteva branduri nu au uitat de mine și doresc să le mulțumesc și pe această cale. Este vorba despre Melkior, Bioderma și Pixi. Produsele lor îmi plac tare mult și deseori am scris despre Melkior și Bioderma pe blog.

Cât despre produsele Pixi, deși nu am făcut multe recenzii, folosesc câteva din produsele primite de la ei și îmi plac. Cred totuși că cel mai bun produs de îngrijire a tenului de la acest brand rămâne pentru mine #GlowTonic. Însă nici produsele de machiaj nu îmi displac. De fapt, am filmat un clip pe care sper să reușesc să îl public pe YouTube curând cu câteva din produsele lor de make-up.

https://www.instagram.com/p/CHdtNv1JkBz/

Tu ce activități faine ai mai avut/descoperit?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer