#DecemberOnInstagram

Bună, draga mea!

Anul acesta Crăciunul a fost puțin altfel. Și nu știu cum se face, dar în apropierea acestei sărbători care îmi place foarte mult, nu reușesc să simt foarte mult magia sărbătorii. Simt că uităm din ce în ce mai mult semnificația acestei sărbători, lucru care mă întristează pe alocuri. Nu o să intru în detalii religioase, însă ar trebui să încercăm cu adevărat să ne oferim un nou început în a fi mai buni, mai umani, mai empatici, mai recunoscători și mai darnici.

Pe lângă asta, spiritul Crăciunului din copilăria și adolescența mea este foarte departe de cel din zilele astea. Mersul la colindat cu prietenii și verii mei, bucuria noastră când primeam nuci, portocale și ceva bănuți era mare în fiecare an. În ultimii ani simt că ne ferim de colindători, cei care umblă cu uratul o fac doar pentru bani, din păcate. Ușile nu se mai deschid cu bucurie ca odinioară. Eu sper totuși ca ai noștri copii și nepoți să reînvie aceste tradiții pe alocuri, căci zău că îmi este dor.

Aproape întreaga lună am ascultat doar colinde. Străine și românești deopotrivă. Indiferent că eram acasă, la muncă sau la volan, m-am bucurat de toate piesele celebre, care au farmec doar în această perioadă, din punctul meu de vedere.

Mi-au adus bucurie brazii împodobiți – unul la muncă și unul acasă. Iubesc când împodobim bradul de Crăciun, să ascultăm colinde pe fundal și să ne bucurăm de o cană de vin fiert aromat. Moșul mi-a ascultat dorința și așadar am primit ce mi-am dorit. La tine a venit moșul cu ce ți-ai dorit?

La mulți ani! Să ai parte de sănătate, de un an cu multe bucurii, realizări și iubire!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: