Restaurant La Conac – alegerea ideala

Buna dragile mele!
Cum ar fi o seara petrecuta doar cu EL? Sa aveti parte de o cina romantic linistita, in timp ce copii se joaca cuminti intr-un loc special amenajat? Suna bine pentru parintii care vin obositi de la munca si care nu-si mai vad capul de treaba, nu? 
Un moment de liniste si relaxare intr-un mediu ambient este tot ce aveti nevoie!
In acest caz va propun restaurantul La Conac, un restaurant cu specific international, intr-o casa boiereasca, dupa oranduiala romaneasca! Locul perfect care va va oferi confort si intimitate.
Pe langa un meniu bogat pentru toate gusturile, cu bauturi fine si deserturi apetisante, restaurantul din Bulevardul Pache Protopopescu nr.38 , ofera  si un loc de joaca special amenajat pentru copii dumneavoastra, pe care nu ii puteti lasa singurei acasa cat timp veti cina!

Spuneam de un meniu bogat, iar asta inseamna mancare romaneasca, italieneasca, americana sau mexicana, cu felurite feluri de peste, fructe de mare, fripturi si salate delicioase, stropite cu vinuri din soiuri alese.
 
Pe langa mancarea si bautura pe care o puteti savura aici, este important de asemenea si sa te simti bine, sa ai parte de o atmosfera placuta, relaxanta, primitoare si cu muzica bine aleasa – toate acestea le poti intalni aici, pe bulevardul ce poarta numele marelui primar al Bucurestiului.

Puteti opta pentru a organiza diverse evenimente importante din viata voastra: o petrecere privata, un botez sau o zi de nastere. Aceste evenimente speciale pe care le veti petrece aici vor deveni momente de neuitat si deosebite! Va puteti bucura de clipe unice intr-o atmosfera rafinata, interbelica, galanta. 
 
Restaurantul organizeaza pentru voi, cu profesionalism, servicii de inalta calitate.
 
Eu am intrat deja pe site-ul lor si va spun sincer ca imi place cum arata localul.
Inainte de a merge “La Conac” puteti intra si pe pagina lor de FaceBook, puteti face o rezervare la numarul de telefon afisat de site sau le puteti trimite un e-mail.

Sper ca am fost utila cu acest articol! 🙂

Multumesc pentru vizita!
 

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer