Ajutor pentru notebook de la Laptop Garage

Buna dragile mele!

Notebookul meu ACER este cam batran, insa face fata saracutul! Merge uneori mai greu, il ingreunez si eu cu multe pagini deschise, cand ma joc sau cand downloadez cate ceva. Mereu iubitul meu imi spune sa tin deschis ce am nevoie pe moment, ca doar nu sunt SuperWoman sa citesc mai multe articole deodata, sa ma informez despre ceva ce ma intereseaza sau sa ascult muzica pe Youtube. 
Uneori imi iese, insa trebuie sa recunosc ca de cele mai multe ori am cel putin 3 pagini de internet deshise simultan! :))

Intrand pe site-ul Laptop Garage am tot vazut lucruri pe care le-as cumpara si cu are mi-as putea chiar tuna laptopul, pentru a lucra mai usor sau pentru ca acesta sa arate mai cool!


As alege in primul rand un incarcator de laptop. Aici vei gasti gasi orice fel de incarcator alimentator, pentru orice tip de laptop de pe piata. Important este faptul ca toate aceste produse au garantie de 12 luni si livrarea este gratuita! Iar daca pentru modelul vostru de laptop nu gasiti pe site un incarcator, puteti suna sau trimite un email, pentru ca sunt disponibile mai multe modele in stoc sau se poate face o comanda pentru voi.
Important este ca aici gasiti asistenta si profesionalism! Pretul unui astfel de produs pentru Acer de exemplu porneste de la 129 de lei si se opreste la 250 de lei, acestea din urma fiind produsele originale, celelalte fiind doar compatibile cu modelul tau de laptop.


Iar pentru ca batranul meu Acer are probleme cu bateria, urmatorul produs care m-ar bucura ar fi bineinteles o baterie de laptop. Mi-as dori sa pot sta linistita la un film, sa scriu un articol linistita in pat fara sa fie nevoie sa trag toate firele de care am nevoie dupa mine, in pat! Imi place sa stau confortabil si prefer de cele mai multe ori sa ma intind in patutul meu calduros, cu laptopul in brate si sa ma relaxez. Asa ca o baterie mi-ar usura munca si plus de asta, as putea sa vad si un film acasica, cu o punga de floricele cu sare in brate! 😀
Aici preturile pentru un Acer (fac o comparatie pentru Acer pentru ca eu acest brand il detin si pentru ca m-ar interesa aceste produse) pornesc de la 189 de lei, iar cea mai scumpa baterie are pretul de 345 de lei. Bineinteles, trebuie sa aveti grija la modelul de laptop pe care il detineti, pentru a exista compatibilitate.

Pe site puteti gasi mult mai multe produse necesare unei tunari si veti gasi produse care sigur va vor usura munca si care va vor fi de folos!

Sper ca v-am fost utila cu acest articol! 🙂

Multumesc pentru vizita!
 

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: