Imi doresc…Tableta Evolio Axis

Buna dragile mele!
Tehnologia din zilele noastre a evoluat foarte mult si inca evolueaza. Poti avea poze inedite datorita telefoanelor cu camera, poti vorbi in strainatate cu prietenii sau familia avand internet si o tableta sau un notebook, poti tine legatura cu oamenii de peste oceane si cate si mai cate poti face astazi. Este atat de simplu sa faci asta de oriunde ai fi! 

Ai nevoie doar de o tableta, pe care o poti avea la indemana oricand, fiind usor de transportat, chiar si in geanta. O poti utiliza in orice loc unde exista Wi-Fi, poti face poze oriunde si bateria ei dureaza pana la 6 ore! Despre ce vorbesc eu aici? Haide sa aflam impreuna! 🙂
 
Evolio Axis 7 HD este o tableta inedita pe care mi-o doresc foarte mult! Se remarca prin hardware performant, autonomie extinsa si doua camere foto.
 
Are un design elegant si slim de 9.3 mm, carcasa are o textura mata anti-alunecare si anti-reflex. Aspectul placut al acestei tablete este completat de calitatea ireprosabila a componentelor interne si externe ale acesteia, a finisajelor si de functionarea fara repros.
Procesorul performant Quad Core, alaturi de memoria RAM de 1 GB asigura o operativitate sporita si rularea perfecta a aplicatiilor. Memoria interna de 8 GB are o capacitate suficienta pentru gazduirea jocurilor, fotografiilor, melodiilor sau fisierelor video preferate, iar aceasta poate fi extinsa cu inca 32GB, prin card Micro SD.
Axis este o tableta de buget, echipata cu doua camere foto, una dorsala de 2 MB si una frontala, pentru conversatii sau pentru selfi-uri.
Evolio este prevazuta cu modul Bluetooth si Wi-Fi si sloturi Micro USB si Micro SD. In acest fel vei putea face transfer de date si fisiere rapid si usor si vei avea acces in permanenta la informatiile dorite.
Spuneam la inceput ca bateria dureaza pana la 6 ore, acest lucru fiind posibil datorita bateriei de 3000mAH .
Noua tableta Evolio ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat, optimizat pentru un consum redus si o experienta multimedia completa.
Sper ca am fost utila cu acest articol! 🙂

Multumesc pentru vizita!
 

Facebook   Bloglovin   Pinterest

Pupici, Lory’s Blog

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer