Reduceri și oferte de Black Friday pe Books Express (P)

Bună, draga mea!

În curând începe nebunia de Black Friday și pare că e din ce în ce mai greu să aleg ce mi-ar plăcea să achiziționez. Se anunță multe reduceri și sper să fie unele de bun augur și să profit și eu să cumpăr diverse lucruri pe care mi le doresc. În perioada 11-13 noiembrie 2022 librăria online Books Express a pregătit reduceri de până la 70% la toate categoriile de produse de pe site.

Dacă îți place să citești, este o ocazie foarte bună să pui în wishlist toate romanele și poveștile pe care vrei să le bifezi de mai mult timp. Sau poate dorești să faci cadou anumite cărți cuiva drag. Cărți pentru și despre pasiunile tale, ficțiune, biografii, beletristică, știință, medicină, cărți în engleză sau pentru copii, găsești tot ce îți dorești în librăria Books Express.

Gândindu-mă la #LunaMea, am dat search pe site după Cesar Milan și așa am descoperit că sunt atât de multe cărți scrise despre câini de acest dresor, încât nu aș ști ce să aleg mai întâi din titlurile sale.

Pe lângă cărți în diverse limbi străine, pe site mai găsești disponibile alte idei de cadouri, precum lumânări parfumate, puzzle, agende cu diverse teme, jocuri sau calendare săptămânale, pentru a te ajuta să fii mai organizat/ă.

Vizitând site-ul, mi-am dat seama că aceste reduceri de Black Friday sunt ideale pentru a cumpăra cărți într-o altă limbă străină decât engleză, cum ar fi germană, italiană, spaniolă sau franceză. Niște cărți ușor de citit, astfel încât să înveți o nouă limbă străină.

Personal cred că anumite cărți interactive, pentru dezvoltarea celor mici sau chiar educaționale ar fi interesante chiar și pentru adulți. Fiind interesată de această categorie, am ales câteva titluri pe care le-am adăugat în wishlist.

Câteva recomandări de pe site-ul Books Express

  • When God made the world este o carte scrisă de Matthew Paul Turner și se concentrează asupra modului în care Dumnezeu a creat universul. Ilustrațiile lui Gilian Gamble ne arată o viață vibrantă și culori bogate, care vor antrena imaginația tuturor, nu doar a celor mici.
  • Quieres ser mi amigo? poate fi o lecție interesantă și drăguță pentru cei mici și nu numai în limba spaniolă, cu ilustrații frumoase de asemenea.
  • Realizează felicitări unice pentru prieteni sau familie cu tematică de Crăciun, alegând Christmas Cross Stich.
  • Învață cuvinte de bază cum ar fi alimente, numere, animale, culori și multe altele în limba franceză alegând seria Assimemor de pe site.
  • Un puzzle educativ poate fi de asemenea un cadou drăguț și super util. Variante precum Corpul uman sau Harta lumii pot strânge laolaltă mai multe persoane într-un cămin călduros și poate fi o activitate frumoasă.

La final, sunt curioasă dacă te-am făcut curios/oasă cu privire la reducerile de Black Friday pe Books Express și dacă ai intrat măcar de curiozitate pe site.

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: