Încălțăminte redusă de Black Friday pe Reverse.ro (P)

Bună, draga mea!

De la o simplă reclamă pe care o vezi în online până la a face o achiziție, uneori este un pas mic, alteori procesul în sine este mai de durată. Am intrat în magazinul online de încălțăminte Reverse.ro accesând linkul dintr-o postare care mi-a apărut pe Instagram și așa am descoperit multe modele de încălțăminte foarte mișto și la modă.

Am în plan să fac achiziții și sper ca experiența mea să fie una bună, pentru că nu îmi amintesc să fi cumpărat vreodată ceva de pe acest site. Dar întotdeauna sunt binevenite noile descoperiri. Atât de multe modele de pantofi sport, casual, cu toc, ghete, cizme, botine și sandale încât personal, îmi este foarte, foarte greu să mă decid la o singură pereche.

Dar în perioada 11 noiembrie – 30 noiembrie 2022 urmează Black Friday cu reduceri de până la 50% pe site la produse, așa că poate voi plasa o comandă totuși, iar până atunci am timp să pun în wishlist toate modelele care îmi plac și sper să mai găsesc de Black Friday pe stoc modelele dorite, disponibile în măsura mea.

Și pentru că am menționat de wishlist, pe care l-am cam umplut deja, iată doar câteva modele preferate din magazinul de încălțăminte Reverse.ro, unde găsești multe modele frumoase, pentru toate genurile și gusturile.

Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Intoarsa Coco X7799
Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Intoarsa Coco X7799
Botine dama Imblanite Bej din Piele Ecologica Intoarsa Cazzlyn A3383_reverse.ro
Botine dama Imblanite Bej din Piele Ecologica Intoarsa Cazzlyn A3383
Botine dama Imblanite Rosii din Piele Ecologica Intoarsa Nilaya A2205_reverse.ro
Botine dama Imblanite Rosii din Piele Ecologica Intoarsa Nilaya A2205
Ghete Dama Imblanite Bej din Piele Ecologica Everess A3313_reverse.ro
Ghete Dama Imblanite Bej din Piele Ecologica Everess A3313
Adidasi Dama Mov din Textil Kallie A2262_reverse.ro
Adidasi Dama Mov din Textil Kallie A2262

După cum cred că știi deja, încerc să mă orientez și către încălțăminte colorată sau chiar deschisă la culoare, chiar dacă este toamnă și chiar dacă vine iarna. Ghetele mele îmblănite albe sunt de mare efect și le port cu drag mereu în ținute casual, unde consider că se integrează și se armonizează mai frumos decât cu ceva negru.

Și menționez acest aspect pentru că văd foarte multe persoane în sezonul rece doar cu încălțăminte închisă la culoare. Da, se asortează cu orice și este mai simplu să mergi la sigur atunci când nu știi ce să încalți, dar este păcat să ne limităm doar la negru și maro, având în vedere multitudinea de modele și culori existente.

Sunt curioasă dacă tu îndrăznești să porți încățăminte de altă culoare decât negru și/sau maro în sezonul rece. Și de asemenea, ce anume crezi că te-ar impulsiona să își cumperi încălțăminte colorată?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer