Mi-am comandat încălțăminte pentru toamnă pe Modlet.ro (P)

Bună, draga mea!

Toamna aceasta este blândă, cu temperaturi chiar mari în timpul zilei, însă destul de rece dimineața și seara. Iar eu port atât pantaloni, cât și fuste și rochii și cred că prima întrebare atunci când îmi aleg ținuta, este “Ok, am ales hainele. Și cu ce mă încalț?” Așa că am început căutările și am găsit ce îmi doream în magazinul online de încălțăminte Modlet.ro.

Încă de când am deschis site-ul pentru a căuta o pereche de ghete sau bocanci, am văzut o categorie super interesantă numită Plătește Jumătate (este parte din campania de Black Friday). Nu am stat mult pe gânduri și am dat click pe categorie, alegând măsura mea. Să fim serioși, cui nu îi plac reducerile? Și lucrurile de o calitate bună, la un preț accesibil?

Categoria aceasta se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Poți face selecția după măsură, după categoria de produs, culoare, material sau preț, totul pentru a-ți fi mai ușor în căutări și pentru a te limita la ce ai nevoie sau poate chiar la un anumit buget. Părerea mea este să nu selectezi categoria de preț, pentru că poate vei avea surpriza plăcută să găsești ce vrei la un preț mare, dar redus.

Fie că ești o persoană care pune accent pe încălțăminte de piele naturală, ecologică sau piele întoarsă, te asigur că vei găsi tot ce ai nevoie sau tot ce îți dorești, indiferent de vârstă sau stil. Nu îți rămâne decât să verifici, nu trebuie să mă crezi pe cuvânt că pe Modlet.ro găsești modele pentru toate gusturile.

Ce mi-am comandat de pe Modlet.ro

După doar câteva căutări în această categorie de reduceri cu 50%, am plasat o comandă ce conține o pereche de bocani negri cu șiret și fermoar care, cred eu, sunt ideali de purtat atât cu anumite fuste sau rochii, cât și cu jeans. Și am găsit pe ultima pagină o pereche de papuci din piele ecologică, tot negri, extrem de simpli, pe care abia aștept să îi port la vară. O să fac sigur unboxing pe rețelele sociale când voi primi comanda.

Mi-a fost destul de greu să mă limitez doar la ce am nevoie mai urgent în acest moment, pentru că altfel aș fi cumpărat sigur încă o pereche de pantofi sport sau oxford (chiar și la 40 de lei), sandale (cu doar 30 de lei) și pantofi cu toc (cu un preț redus sub 100 de lei). Având în vedere prețurile expuse și reducerea de 50%, mi-a fost greu să reduc coșul de cumpărături.

Atunci când descoper prețuri bune, îmi vine că cumpăr culori diferite, să nu mă limitez doar la negru sau maro. Și tocmai de aceea vizez ca la următoarele comenzi să optez pentru încălțăminte colorată, veselă, pe care să o integrez cumva în ținutele mele de zi cu zi.

Tu ai comandat încălțăminte de pe site-ul Modlet.ro?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer