Am finalizat terasa mult dorită #LorysDreamHouse (P)

După cum știi, dacă mă urmărești pe rețelele sociale, ne-am făcut terasa mult dorită. Și pentru că la început nu ne-am gândit că trebuie să rezolvăm și cu scurgerea apei de pe casă, a trebuit să mă mobilizez destul de repede cu achiziția de jgheaburi și burlane. Așa că am început să caut pe internet ceva care să se potrivească cu ce avem noi deja și singurul magazin de materiale de construcții unde am găsit ce aveam nevoie a fost Horbach.ro.

Pentru că jgheaburile existente sunt tot antracit, iar casa are nuanțe de gri, am căutat ca acestea să fie din PVC. Așa că am făcut un drum până în Domnești la acest magazin, în speranța că voi găsi tot ce am nevoie pentru a finaliza proiectul. Am plecat la magazin cu unul din muncitorii pe care i-am avut la efectuarea lucrării terasei, însă am avut noroc să găsim pe cineva de la raion care să ne ajute.

Nu am găsit suporții de prindere (pe site apăreau, dar în magazine nu erau deloc), însă am primit o recomandare de la personalul raionului ce presupunea ceva mai multă muncă (a fost nevoie de niște suporți de metal, care trebuiau tăiați și găuriți). Știam că va dura mai mult, dar pentru că altă soluție nu aveam, iar lucrarea nu mai suporta amânare, am cumpărat după recomandările primite.

Însă pe site-ul celor de la Hornbach găsești nu doar materiale necesare atât pentru casă, cât și pentru grădină, ci și articole super utile și multe recomandări. Chiar fără să îmi dau seama, căutând tot felul de lucruri și informații, am ajuns pe blogul lor, descoperind și aflând multe lucruri utile, care m-au ajutat să iau diverse decizii.

Blogul lor mi se pare plin de informații utile, magazinul online arată foarte bine, este intuitiv și foarte bine organizat. Din păcate nu sunt prea multe magazine fizice Horbach, așa că este de mare ajutor faptul că poți face rezervare de produse cu ridicare personală sau livrare, sau poți plasa direct comenzi online.

Și pentru că terasa este gata (momentan nu ne dorim să o închidem), urmează să o amenajăm puțin. Pentru asta am văzut deja pe site un dulap de depozitare care s-ar potrivi bine, un balansoar mi-ar plăcea foarte mult de asemenea, dar și multe elemente decorative pentru grădinițele mele din fața casei. Îmi doresc pitici, o barză și chiar o broscuță sau un un arici pogonici ar fi drăguțe, lângă orhidee și liliac. Pe care, by the way, trebuie să le cumpăr din nou, pentru că Luna nu a fost de acord cu plantarea acestora.

flori_pe_terasa_Lorys_Dream_House

Servicii de care poți beneficia la Hornbach

Pe lângă tot ce poți cumpăra din acest magazin, Hornbach mai pune la dispoziția tuturor câteva servicii de top suplimentare. Printre acestea, pot enumera câteva, precum:

  • Serviciul de înrămare
  • Serviciul de mixat vopsele
  • Serviciul de montaj
  • Livrare cu camionul
  • Servicii de debitat

În concluzie, la Hornbach găsești tot ce ai nevoie pentru casă și grădină, la un raport bun calitate-preț. Mi-ar plăcea ca fanii acestui magazine și clienții să se întoarcă pe site și să ofere recenzii produselor pe care le achiziționează. Întotdeauna mă uit la recenzii, sunt una din persoanele care își ia puțin timp pentru a face asta, tocmai din considerentul că atunci când am nevoie să aflu păreri despre un produs, mă ajută să iau o decizie.

Tu ești familiarizat cu magazinul Hornbach? Cumperi materiale de construcții, decorațiuni din acest magazin?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer