7 pași pentru demachierea și curățarea tenului mixt

Bună, draga mea!

Pe cât de mult îmi place să mă machiez, pe atât de mult ador senzația demachierii și a curățării tenului la ceas de seară, după o zi obositoare și aglomerată. Îmi place mult să îmi simt tenul curat și luminos, fără impurități, așa că este super important ca seară de seară să mă demachiez și să îi ofer îngrijire.

1. Demachiere cu ulei

Pentru că folosesc creme cu factor de protecție mare, îmi place ca demachierea să înceapă cu un produs blând. Așa că folosesc uleiul Atoderm de la Bioderma pentru a îndepărta machiajul de pe ten, dar și sebumul și impuritățile.

ulei_de_dus_Bioderma_Atoderm_Lorys_Blog

2. Apă micelară

Pentru a îndepărta orice urmă de machiaj, merg la pasul doi și folosesc o dischetă demachiantă îmbibată în apa micelară. Și pentru că apa micelară de la Garnier mi se pare eficientă, are ingrediente bune și este accesibilă, o aleg de cele mai multe ori chiar și cu ochii înshiși.

apa_micelara_Garnier_Sensitive_Lorys_Blog

3. Demachiant bifazic pentru ochi

În continuare apelez la demachiant bifazic la ochi, pentru că mi se pare mai eficient și mai rapid. Este suficient să las produsul să acționeze câteva secunde pe o dischetă demachiantă, astfel încât nu este nevoie să insist și nici nu risc să îmi irit ochii. Varianta aceasta de bifazic cu ulei de argan de la Farmec nu se afă printre preferatele mele, pentru că are o formulă cam uleioasă, dar își face treaba bine.

demachiant_bifazic_cu_ulei_de_argan_Farmec_Lorys_Blog

4. Gel de curățare

Gelul de curățare Cerave se află în top 3 favorite și este o reală plăcere să îl folosesc, atât dimineața, cât și seara. Și pentru că este bine să îndepărtezi apa micelară de pe ten, este un pas care pregătește tenul pentru următoarele produse. În plus, după ce folosesc acest produs, îmi simt tenul foarte curat, fresh și catifelat.

gel_de_curatare_spumant_ten_mixt_Cerave_Lorys_Blog

5. Loțiune tonică

Pentru a echilibra PH-ul tenului, o loțiune tonică aplicată pe o dischetă demachiantă este eficientă după curățarea tenului în prealabil. Momentan folosesc Milky Tonic de la Pixi, ce conține ulei de jojoba și extract de ovăz. Tenul devine echilibrat și revigorat, iar faptul că nu conține alcool este un mare plus și este ideal chiar și pentru tenurile sensibile.

Milky_Tonic_Pixi_Lorys_Blog

6. Vitamine pentru ten

Am avut ocazia să descopăr cutia cu vitamine de la LifeCare și am fost foarte încântată de aceste produse. Vitamina C este deja în punga cu empties, iar Coenzima Q10 și Vitamina B3 încă le folosesc, dar nu în același timp pe ambele, ci le alternez. Coenzima Q10 reduce ridurile și reduce distrugerea fibrelor de colagen din țesut, pentru a păstra aspectul tânăr al tenului. Vitamina B3 (niacinamide) reglează excesul de sebum și oferă tenului un aspect revitalizant și hidratat.

vitamine_pentru_ten_The_Vitamin_Box_LIFE_CARE_Lorys_Blog

7. Cremă hidratantă

Pentru că vitaminele mai sus menționate sunt sub formă de ser concentrat și nu se aplică direct pe ten, combin 2-3 picături în crema hidratantă de la Avant, pentru a obține cele mai bune rezultate. Iar crema cu care combin aceste produse este cea de la Avant, din cutiil Pick N Dazzle. Are o formulă ușoară, light, ce intră repede în piele, hidratează și ajută la reducerea semnelor îmbătrânirii tenului.

crema_hidratanta_AVANT_Pick_N_Dazzle_Lorys_Blog

Știu, sunt destul de multe produse, însă mai știu că în timp, tenul meu îmi va mulțumi pentru grija pe care i-o ofer. Și recunosc că sunt seri în care omit mulți din acești pași, însă atunci când încep să aplic produsele în această ordine, duc rutina la final, urmând toți pașii menționați. Și la final sunt foarte mulțumită și mândră de mine și îmi place ce văd în oglindă. Iar dimineața, tenul meu arată suuuuper!

Aș vrea să știu în ce produse ai tu încredere atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului tău seară de seară?

produse_pentru_ingrijirea_tenului_mixt_seara_Lorys_blog

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer