Recenzie carte: Să ai curajul să-ți dorești mai mult de Anca Moraru

Bună, draga mea!

Să ai curajul să-ți dorești mai mult este despre dorința arzătoare de a avea parte de iubire adevărată. Este despre relații toxice care îți afectează trecutul și prezentul. Este despre a înfrunta problemele și de a nu fugi de ele, este despre a avea curajul să te bucuri de viață, de ceea ce aceasta îți oferă.

Nu pot spune că m-am identificat cu personajul principal, pentru că din fericire, eu am găsit iubirea la o vârstă fragedă. Însă sunt sigură că multe femei se vor identifica cu povestea lui Celeste Northon, o scriitoare care își dorește iubire. O iubire adevărată. Însă este atrasă de un bărbat însurat, cu care are o relație timp de 5 ani. Deși aparent cei doi se iubesc, se pare că acesta nu îi poate oferi totul lui Celeste. Moment în care Celeste trebuie să ia o decizie importantă și trebuie să învețe să meargă mai departe.

M-am bucurat că a reușit să își revină după acea iubire toxică, într-un orășel din Anglia. Aici cunoaște un alt bărbat, cu care se simte bine, însă nu își poate da seama dacă este iubire sau doar atracție, dar acceptă să iasă cu el, în speranța că va avea parte de iubire adevărată. Dar reapare în viața ei bărbatul cu care s-a iubit 5 ani, iar mesajul primit de la el o sperie foarte mult și o face să meargă la el. Și următoarea greșeală pe care o face este să renunțe la bărbatul din Anglia și să se împace cu tipul însurat.

Lucrurile încep să se complice, ba chiar unele din evenimente mi se par cumva duse la extreme. Dar pot spune că autoarea Anca Moraru a reușit să îmi stârnească destul de mult interesul, deși anumite evenimente au fost cumva previzibile. Însă începusem să devin din ce în ce mai interesată și curioasă de cursul evenimentelor din viața lui Celeste.

Știi și tu că se spune că istoria se repetă până când îți inveți lecția, nu? Pentru că Celeste alege să fugă atunci când apar probleme, nu le înfruntă. Iar dacă ar fi făcut asta, probabil că viața ei ar fi fost alta, iar recuperarea după iubirea toxică ar fi fost mai rapidă. Sau poate nici nu ar fi intrat în acea relație. Dar dacă nu s-ar fi întâmplat asta, atunci povestea ei nu s-ar fi scris.

Mulțumesc, Anca Moraru pentru carte și pentru autograf. Mi-a făcut plăcere să descopăr o nouă poveste cu o lecție de viață chiar importantă. Ah, nu o știi pe Anca? Ea scrie pe blogul Ella’s Fairytale încă din 2016 și găsești pe blogul ei teme precum beauty, lifestyle și recenzii de carte.

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: