recenzie carte - love and gelato - Jenna Evans Welch

Recenzie carte: Love&Gelato Vacanță la Florența – Jenna Evans Welch

Bună, draga mea!

Mi-ar plăcea să vizitez mai mult Italia. Este o țară frumoasă, are locuri ce merită vizitate, iar după ce am citit această carte, mi-aș dori cu siguranță să vizitez Florența. În romanul Love and Gelato – Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch o cunoaștem pe Lina, o adolescentă care pleacă în Florența. Aceasta încearcă să afle mai multe despre tatăl ei și îi promite mamei sale, pe patul de moarte, că va face această călătorie.

Acțiunea romanului se desfășoară în totalitate în Florența, când Lina ajunge la Howard, un tip pe care mama ei l-a iubit foarte mult în adolescență, în momentul în care a decis să studieze fotografia în acest oraș. Lina are un șoc când ajunge la destinație, căci va trebui să locuiască într-un cimitir. Howard încearcă să o facă să se simtă bine, îi amenajează o cameră și are grijă de ea.

Lina primește un jurnal. Jurnalul mamei sale și începe să-l citească și să înțeleagă mai bine de ce a fost nevoită să stea departe de tatăl ei timp de 16 ani și de ce mama ei a vrut ca acum, la finalul vieții sale, să-l cunoască și să locuiască cu el.

Și descoperă multe lucruri și secrete pe care nu le știa, dar citește și despre experiențe pe care mama ei i le-a povestit cândva. Descoperă o parte a mamei sale pe care nu o cunoștea și încearcă să meargă pe urmele amintirilor sale. Apare în roman și Ren, un băiat cu care se împrietenește și care o ajută să descopere locurile menționate de mama ei în jurnal.

Secretul pe care Lina și Ren l-au descoperit citind jurnalul a fost mare, chiar și pentru mine, deși la un moment dat m-am gândit la o ipoteză care s-a dovedit a fi adevărată. Modul în care se desfășoară acțiunea mi-a plăcut, a fost chiar o lectură plăcută și relaxantă, ușor de urmărit și de citit.

Am descoperit, împreună cu Lina, de ce toți cei care ajung în Italia iubesc această țară. De ce vizita ei la Florența s-a transformat într-o aventură unică și cum această vacanță i-a schimbat viața.

Am găsit cartea la reducere pe acest site și aici.

love and gelato - Jenna Evans Welch

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Recenzie carte: Love&Gelato Vacanță la Florența – Jenna Evans Welch

  1. Mi-a atras atenția titlu și dacă toată acțiunea se desfășoară în Florența… mă tentează indiferent de cum e scrisă cartea sau construită acțiunea. Italia e o comoară din punct de vedere arhitectural, cultural și istoric, iar dintre orașele mari în care încă n-am ajuns Florența e prin fruntea listei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: