recenzie carte de Jojo Moyes - Eu si totusi alta

Recenzie carte: Eu, și totuși alta – Jojo Moyes

Bună, draga mea!

Eu, și totuși alta este partea a treia a bestselleurilor Înainte să te cunosc și După ce te-am pierdut, prin care am cunoscut-o pe Jojo Moyes. Am scris și despre primele două părți ale poveștii Louisei Clark, așa că nu puteam să nu aflu cum se va termina această trilogie.

Mulți spun că nu era nevoie de partea a treia, iar partea a doua putea avea un alt final. Poate că așa este, însă mie mi-a făcut plăcere să mă plimb cu Louisa prin New York. Dacă ai citit romanele, atunci știi că în partea a doua Lou decide să muncească un an de zile în America, poate visul multor fete și probabil nu doar al lor.

Jojo Moyes - Eu si totusi alta

În partea a treia, acțiunea se petrece la noul loc de muncă al Louisei. Deși condițiile de locuit nu sunt cele mai grozave când te gândești la acest minunat și imens oraș, Lou este foarte mulțumită și recunoaște că este o oportunitate unică în viață. Jobul ei este să fie însoțitoarea și ajutorul unei tipe, pe care ajunge să o considere prietenă. Îi cunoaște cel mai mare secret și pentru că nu o poate trăda, își va pierde slujba.

După ce rămâne singură și fără muncă într-un oraș unde nu cunoaște pe nimeni, se gândește să se întoarcă acasă, dar are noroc totuși și ajunge să îngrijească o vecină de-a fostei sale șefe. Știm despre Lou că are un stil extravagant de a se îmbrăca și că nu pune preț pe ceea ce cred alții despre asta. Și mai știm de asemenea că Will i-a influențat mult deciziile și viața. La una din ieșiri, va cunoaște un tip care seamănă foarte mult cu Will, dar în același timp, descoperă că este totuși diferit. Acest tip ajunge să îi schimbe totuși viața și deși încearcă să se integreze în mediul lui, nu reușește.

Dar să nu uităm de Sam, iubitul ei paramedic, pe care încă îl iubește, rămas acasă. Ce se întâmplă în viața ei, cum reușește să fie ea, dar totuși alta, nu pot spune, pentru că nu îmi place să ofer spoillere. Chiar și în romane am descoperit că unii își găsesc vocația și drumul la o vârstă mai înaintată, așa că dacă și tu ai această problemă în viața asta, nu-ți face griji, ai timp să descoperi ce anume te va face atât de fericită muncind, încât nu vei simți că muncești o zi!

Deși cunosc foarte bine stilul lui Jojo, care este cam același în toate romanele pe care le-am citit, tot vreau să citesc și restul de cărți nebifate. Tu ai citit această trilogie? Cum ți s-a părut finalul poveștii Louisei Clark?

*Am găsit romanul Eu și totuși alta la un preț foarte bun, cu o reducere de 50% pe acest site.

recenzie carte - Jojo Moyes - Eu si totusi alta

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

5 thoughts on “Recenzie carte: Eu, și totuși alta – Jojo Moyes

  1. Foarte frumoasa recenzia ta! Tentanta carte si de trecut pe lista. Multumesc pentru recomandare!

  2. O carte minunată…pe care mi-aș dori foarte mult sa o citesc… mersi pentru recenzie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer