Produse #Garnier pentru un ten curat în 3 pași

Bună, draga mea!

Îmi place mult să mă machiez. Și apelez zilnic la un machiaj simplu și natural. Și pe cât de mult îmi place cum arăt și cum mă simt după câteva minute petrecute în oglindă dimineața, pe atât de mult îmi place sentimentul pe care îl am în momentul în care mă demachiez.

Niciodată nu dorm cu machiaj pe ten, oricât de obosită aș fi. Și dacă am produsele potrivite, totul se întâmplă destul de repede. Și pentru că întâmplarea face că am 3 produse de la Garnier pe care le folosesc de mai bine de o lună de zile, mi-a venit ideea să ți le prezint împreună.

Apă micelară Garnier

Este un produs care sigur nu mai are nevoie de nici o prezentare. Am recumpărat acest produs de zeci de ori și îl pot recomanda cu ochii închiși pentru o demachiere blândă, eficientă și sigură. Nu conține alcool și nici parfum, are un preț accesibil și cantitatea de 400 ml îmi asigură demachierea pentru o perioadă lungă de timp.

apa_micelara_Garnier

Demachiant bifazic Garnier

Și acest bifazic se află în topul preferințelor mele. Îndepărtează eficient machiajul ochilor, chiar și dacă folosești produse waterproof. Secretul unui bifazic este să îl agiți bine înainte de fiecare utilizare și să lași produsul să acționeze câteva secunde, pentru ca machiajul ochilor să se “înmoaie”. Astfel că nu vei fi nevoită să freci ochii și să te iriți.

demachiant_bifazic_Garnier

Gel de curățare cu acid hialuronic Garnier

Un produs pe care l-am decoperit recent la raft în supermarket. Se pare că este un gel de curățare ideal pentru toate tipurile de ten, ce conține aloe vera și acid hialuronic. Îndepărtează eficient excesul de sebum, impuritățile și urmele de poluare, iar porii sunt mai puțin vizibili.

Are un miros subtil, face spumă multă, iar eu l-am folosit cu succes atât dimineața, cât și seara. Nu am avut nici o reacție pe tot parcursul utilizării, fapt care mă încântă. Mă bucur că nu are alcool denat pe lista de ingrediente, iar parfumul este listat ca fiind ultimul ingredient. Pompița din dotare îl face foarte ușor de folosit și dozat.

După ce îmi umezesc tenul, aplic o jumătate de pompiță în palmă, apoi pe ten. Îl las să acționeze câteva secunde, după care mă clătesc cu apă din abundență. Tenul meu arată foarte bine, este curat, fin și pregătit pentru alți pași dacă îmi doresc.

gel_de_curatare_hyalurornic_aloe_gel_Garnier

După ce urmez toți acești cei 3 pași simpli și necesari pentru o demachiere corectă, pot aplica orice cremă, mască sau tratament, pentru a finaliza cu adevărat tot procesul de îngrijire a tenului. Tot procesul durează câteva minute, iar produsele prezentate sunt cu siguranță de încredere, așa că eu le recomand.

De asemenea, recomand dischetele demachiante Cien, din Lidl. Sunt din bumbac, nu zgârie, nu se desfac, sunt minunate. Și au un preț extrem de bun, eu le prefer pe cele mari pentru ten, iar pe cele mici pentru ochi. Și din când în când, măcar o dată pe săptămână, recomand să folosești un burețel de tip konjac, pentru a curăța tenul în profunzime.

Tu ce produse folosești pentru demachierea tenului?

Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer