#OctoberOnInstagram

Bună, draga mea!

A mai trecut o lună, una chiar mișto. Și îmi dau seama de asta uitându-mă la pozele pe care tocmai le-am ales de pe Instagram, ca fiind marcante pentru octombrie. Am revăzut oameni din blogosferă foarte dragi, am întâlnit și persoane pe care le știam doar din mediul online.

Am avut parte de două evenimente despre social media foarte mișto, de la care am venit încărcată cu informații utile și un vibe pozitiv și am scris despre ele pe blog, căci nu puteam ține doar pentru mine toate informațiile. La  (am pus link către articol) am primit mesajul celor de la Vodafone #trăieștefrumos, care este absolut minunat și este atât de actual, încât chiar ar trebui să ne bucurăm mai mult de viață, de mediul offline și doar să alegem să ne inspirăm din mediul offline.

La (am pus link către articol) am făcut un live în partea a doua a evenimentului, care a durat cred că mai bine de o oră. Timp în care efectiv mi-a amorțit mâna pe telefon, dar mă bucur că nu a fost în zadar (mulțumesc celor care au urmărit cu interes live-ul meu). Asta ar trebui să îmi fie învățătură de minte și să iau un trepied după mine. Data viitoare, sper să nu mai uit. Tot la acest eveniment am cunoscut-o personal pe Sinziana, o tipă care mie îmi place mult de tot, care mă inspiră și care îmi crează o stare de bine.

Un clip personal pe care mi-am dorit de ceva timp să-l filmez este și pe YouTube – 30 de lucruri despre mine, în care povestesc lucruri pe care poate nu le știai, astfel încât să ajungi să mă cunoști mai bine (dacă îți dorești asta, evident). Dar să nu mai lungesc vorba – te las cu pozele, cu amintirile mele #OctoberOnOInstagram.

 

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

4 thoughts on “#OctoberOnInstagram

  1. chiar ai avut evenimente exceptionale, ma bucur ca ai socializat atat de mult. mi-as dori ca si orasul nostru sa fie pe harta intalnirilor…dar il facem noi mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer