Cum să îți dai refresh/restart și să fii mai fericită?

Bună, draga mea!

Îmi place să îmi dau refresh/restart și să mă încarc cu tot ce poate oferi natura. Dacă mă urmărești pe rețelele sociale, știi deja că am fost plecată la munte câteva zile și deși eram într-o stare de “n-am chef”, mă bucur că am trecut peste acea stare. Stare care s-a schimbat în momentul în care m-am conectat cu natura. Am fost la Bușteni, cazați la o cabană destul de aproape de Castelul Cantacuzino, un loc atât de plăcut, cu o vedere grozavă de care m-am bucurat atât serile, când era multă ceață, întuneric și liniște deplină și cât și dimineața, alături de o cafea cu lapte și un mic dejun extrem de bogat.

Uit de multe ori să fiu recunoscătoare pentru ce am. Ajung prea des să mă concentrez pe lucrurile pe care nu le am, pe lucrurile pe care mi le doresc atât de mult și uit să mă bucur de lucruri mici, după cum este ne îndeamnă chiar și cei de la Vodafone #trăieștefrumos. Sunt convinsă că și tu treci prin asta și dacă îți iei câteva minute pe zi să te liniștești și să îți notezi motive pentru care merită să zâmbești, să fii fericită și recunoscătoare, sunt convinsă că vei găsi cel puțin 5. Este ca o terapie.

Poți face un exercițiu și să îți creezi un obicei din a-ți nota zi de zi minim 3 lucruri care ți-au adus bucurie în ziua respectivă; 3 lucruri pentru care ți-au adus zâmbetul pe față și care, chiar dacă pot părea lucruri mai nesemnificative. Acest exercițiu te va ajuta să fii mai optimistă, să zâmbești poate mai mult și să fii mai empatică. Îmi notam într-un timp chiar și faptul că nu am așteptat în stație foarte mult, astfel încât nu am înghețat și nu am întârziat la muncă. De la astfel de motive, până la faptul că ai deschis ochii, pentru o nouă zi. Încearcă!

Iar atunci când simți că nu mai vezi lucruri faine în viața ta, dă-ți un refresh, un restart! Ieși în natură! Bucură-te de peisaje, de aerul atât de curat și de proaspăt! Trage aer adânc în piept, să-ți ajungă o perioadă lungă de timp. Eu asta am făcut și Doamne, cât de bine m-am simțit! Parcă nimic nu mai conta în acel moment – decât liniștea și recunoștința pe care le simțeam. Bucuria momentului!

Și pentru că am petrecut câteva ore în pădure, am făcut și câteva poze, de care sunt extrem de mândră și fericită. Pozele acelea arătau exact starea pe care o aveam și mi-am dorit să o transmit și celor care mă urmăresc. Apoi am ieșit pe străzi, să ne plimbăm, să respirăm cât mai mult aerul de munte, atât de pur și miraculos. Și așa am ajuns pe șinele de tren, unde ne-am oprit să ne distrăm, realizând câteva cadre frumoase. Povestea din jurul acestor poze este că așteptam trenul, care să mă ducă departe și care să îmi scoată în față peisaje de poveste. Însă acesta a cam întârziat, dar atunci când a ajuns, m-a primit cu căldură. M-a și salutat domnul conductor!

* * *

Am ales să îți prezint fusta aceasta, pe care am cumpărat-o dintr-un second-hand, pentru că mi se pare că se integrează de minune în acest sezon. Fiind lungă și groasă, poate fi purtată cu cizme, ghete sau chiar bocanci. Mai ai nevoie de un dres gros și vei ieși din anonimat, cu siguranță. Am ales să o port în cel mai simplu mod posibil și anume cu o bluză pe gât neagră, simplă, însă am mai găsit câteva idei pentru a o purta toamna asta. Nu am uitat de pălărie și deși nu o port des, îmi place tare mult cum îmi stă cu ea. Mi-am luat ceasul de care nu mă prea despart în ultima vreme de la Wesson & Co, o pereche de cercei de la Anoush Butik de care sunt tare încântată și colierul meu de argint, de la Ostara Charms.

Te rog să nu uiți că fericirea constă în lucruri mici! Nu uita să zâmbești și să oferi un zâmbet, căci este gratis și poate vei aduce puțină bucurie unui om trist. Hai să ne încurajăm mai des, să fim mai empatici și să nu mai privim cu invidie și dușmănie în stânga și în dreapta!

Ce spui?

second hand skirt autumn outfit - lorys blog

autumn outfit at mountain second hand skirt - lorys blog

autumn outfit - second hand skirt - lorys blog

second hand - autumn outfit - lorys blog

Ce port: Fustă Second Hand, Pălărie H&M, Ghete CCC, Colier Ostara Charms, Ceas Wesson&Co, Cercei Anousk Butik

second hand skirt - autumn outfit at mountain - lorys blog

autumn outfit at mountain - second hand skirt - lorys blog

second hand autumn skirt outfit cu trenul - lorys blog
selfie lory s blog - autumn outfit

autumn outfit - lorys blog selfie

purple hair - stare de ostara - lorys blog

Mulțumesc pentru vizită! Cu stimă și drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “Cum să îți dai refresh/restart și să fii mai fericită?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer