#MayOnInstagram

Bună, draga mea!

Încă câteva zile de stat acasă, din cauza pandemiei. Dar am găsit motive să zâmbesc, iar unul din ele este orhideea mea minunată, care a prins viață dintr-o dată, parcă și pe care o poți vedea în clipul de #stauacasa din ziua 47. Am terminat de citit o carte tare faină. căreia i-am făcut deja și recenzie pe blog (). Ba chiar și soțul meu a citit-o și i-a plăcut.

Produsele din #projectpan încă nu sunt consumate în totalitate, dar sper că până la sfârșitul anului le voi termina în totalitate (este vorba despre pudra bronzantă de la Flormar, blushul de la Mustaev și minunatul iluminator de la Bottega Verde).

Nu am renunțat în luna mai la exercițiile efectuate acasă, în camera mea. Și sunt mândră că am reușit să mă țin de ele, chiar și singurică făceam, fără probleme, căci devenise ceva normal pentru mine. Ar trebui cu siguranță să mă reapuc de ele, deși nu pot spune că am slăbit (oricum este nevoie și de atenție la ceea ce mănânc, pentru a avea anumite rezultate pe care mi le doresc).

Câteva produse de la Pixi m-au bucurat, căci produse cu retinol nu țin minte să fi încercat prea des. Cel mai des, în acest moment, folosesc crema de ochi. Și ajung iar la flori, căci bujorii sunt florile mele preferate în această perioadă.

Sfârșitul lunii m-a regăsit înapoi la muncă, dar cu o schimbare de look, care mi-a schimbat puțin starea de spirit. Îmi place să îmi fac #balayage și simt că mă reprezintă, iar Raluca de la Ave Scissors știe mereu cum să mă facă să mă relaxez și să ies mai frumoasă din salonul ei unic.

Pentru tine cum a fost luna mai a anului 2020?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: