#JuneOnInstagram

Bună, draga mea!

Mi-am dorit foarte mult ca luna iunie să ne prindă pe drumuri, departe de casă, de problemele și stresul de la birou, departe de toți și toate. Și așa a fost! Am intrat pe Booking și am început să caut o pensiune la munte, prin zona Predealului. Și după vreo 2 zile, ne-am decis la locație și am făcut rezervare.

Așa că pe la jumătatea lunii am plecat la munte, ne-am bucurat de aer curat, de plimbări în pădure, de drumeții și relaxare. Am povestit deja pe blog despre experiența aceasta (în categoria Jurnal De Vacanță) și am publicat și un vlog pe canalul meu de YouTube. Am testat mai mult gimbalul primit cadou de Crăciun și zău că îmi place, mă ajută cu stabilizarea imaginilor în mers.

Tot în luna iunie am descoperit un brand care promite multe. Este vorba despre IsisPharma și mai exact, despre crema lor colorată cu SPF 50+ din gama UVEBlock, un produs pe care îl folosesc zi de zi și care înlocuiește cu succes fondul de ten, pe care nu îl suport în sezonul estival. Voi reveni cât de curând și cu o recenzie a produsului, căci merită.

Pentru tine cum a fost luna iunie a anului 2020?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer