#JulyOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna iulie 2020 mi-a cam dat bătăi de cap sincer. De la căldurile exagerate, până la agitația și stresul zilnic de la muncă, care parcă mă seacă de puteri, de orice energie și recunosc, uneori și de good vibes (cum ar spune românul). Dar în articolul de astăzi nu mă plâng.

Vreau să trec în revistă postarea cu ținute de vară, în colaborare cu BonPrix. Piesele vestimentare alese de pe acest site îmi plac în mare parte foarte mult și am multe haine încă de acum 3 ani, care se prezintă bine. Recomand să iei în calcul măsura ta (eu am ales cam toate piesele vestimentare conform mărimilor mele și s-au potrivit) și de asemenea să citești informațiile despre materiale. E fain că multe din ținutele mele apar pe site-ul lor, la produsele comandate (cum ar fi această rochie înflorată). 🙂

Am împlinit 6 ani de când scriu pe acest blog și am vrut să ofer un premiu format din 6 produse cosmetice unei norocoase. Lucru pe care l-am și făcut, dar vreau să mulțumesc tuturor celor care mă vizitează cu strictețe, dar și celor care intră ocazional sau poate din întâmplare pe blogul meu. Sper să găsești informații utile la fiecare articol la care am lucrat cu drag mereu.

Când am început să scriu pe blog nu am avut nici un obiectiv, nici un scop, și totuși, acest proiect drag mie s-a mărit de la an la an. Și chiar dacă nu mai am atât de mult timp și dispoziție să scriu atât de regulat precum în primii ani, tot îmi face plăcere să fac recenzii de produse, de cărți, călătorii sau să povestesc lucruri mai personale. Iar acest articol are numărul 925.

https://www.instagram.com/p/CDUX9x5J985/

Pentru tine cum a fost luna iunie a anului 2020?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer