#AprilOnInstagram

Bună, draga mea!

În timp ce pregăteam acest articol și puneam linkurile de pe Instagram, mi-am dat seama că aprilie a fost o lună chiar drăguță, chiar dacă am stat în casă (#stauacasa), chiar dacă am lucrat de acasă și chiar dacă Paștele l-am petrecut tot în casă.

Am făcut și clipuri pe YouTube cu 2 rețete pe care îmi doream de mult să le încerc și să le filmez (brioșe cu căpșuni și ciocolată și clătite cu căpșuni și afine – m-am distrat maxim la filmarea și editarea acestui clip și pot spune că și acum, dacă intru să revăd clipul, voi râde jumătate de oră).

Am făcut exerciții de acasă, fără echipament, după mai multe canale pe care le-am găsit pe YouTube. Mi-au plăcut mai multe tipe cu care am rezonat și iată câteva recomandări pe care le pot face eu (pentru că am mai primit întrebări despre acest subiect): Lilly Sabri, MadFit, PopSugar Fitness, Pamela Reif și Roberta’s Gym.

Cred că lucrul cel mai fain pentru mine în această perioadă de #workfromhome a fost faptul că am avut la dispoziție o cameră unde am putut lucra în liniște. Consider că nu este foarte ușor să lucrezi de acasă, pentru că ești distras de multe activități, de oameni sau copii, așa că este nevoie de o bună disciplină și organizare. Însă în același timp pot spune cu siguranță că tendința de a munci mai mult și poate mai intens este mai mare. În timp ce la birou ai mai ieși în pauză cu un coleg, acasă eviți să iei pauze, lucru care nu este chiar cel mai ok.

Ah, era să uit să menționez o super colaborare de Paște, pe care o găsești sub denumirea #passtheeggchallenge, în care m-am unit împreună cu 10 tipe super mișto și, pornind de la o simplă idee nu foarte bine conturată, iată ce a ieșit! Sunt mândră de această provocare!

Pentru tine cum a fost luna aprilie a anului 2020?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: