#MarchOnInstagram

Bună, draga mea!

Luna martie a început promițător. Cu flori, bomboane și cu mai multe flori. Bucurie, zâmbete și sentimente de recunoștință. Am început să postez zilnic pe rețelele de socializare, ba chiar și mai multe clipuri pe IGTV și pe Facebook. Voiam de mult să îți arăt o zi din viața mea, iar acum se pare că nu ratez să filmez în nici o zi.

Luna martie este despre cele mai importante persoane din viața mea. Îi sărbătoresc pe mama mea, pe soțul și fratele meu. Și chiar nu am petrecut decât cu mami, mă bucur că toți suntem sănătoși și mă bucur că avem tehnologia de partea noastră, pentru a vorbi zilnic și pentru a ne vedea.

Martie a început pe Instagram cu un clip în care îți arăt două produse revoluționare pentru pensule, din punctul meu de vedere. Este vorba despre acest micuț dispozitiv #brushegg (despre care am mai vorbit pe blog) și despre săpunul special pentru curățarea pensulelor de la Douglas, care merită și pe care sigur îl voi recumpăra. Ambele produse îmi ușurează spălatul pensulelor atât de mult, zău că trebuie să le încerci.

Din 17 martie lucrez de acasă și am început seria de mini vloguri #stauacasa și cred că tot de atunci s-a decretat în țară stare de urgență. Deși la început lucrurile au decurs binișor, încep și la noi să apară cazuri confirmate pozitiv cu virusul Covid-19, iar autoritățile continuă să emită noi ordine. Nu putem ieși din casă decât cu declarație de propria răspundere și adeverințe permanente de la locul de muncă, în cazul în care este necesar să ne deplasăm.

Iată cum a fost, pe scurt, luna martie 2020 pentru mine.

https://www.instagram.com/p/B9z579FpVA7/

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer