#FebruaryOnInstagram

Bună, draga mea!

Chiar dacă lucrez de acasă de vreo 2 săptămâni deja, nu apuc să scriu mai des decât mi-aș fi dorit. Pentru că, evident, cumva programul meu este cam același ca și atunci când mă deplasam la birou. Cu câteva excepții, cum ar fi faptul că pot dormi o oră în plus, nu mă mai machiez zilnic, îmi execut rutina de îngrijire temeinic în fiecare dimineață și “ajung” mai devreme acasă.

Tocmai de aceea reușesc să finalizez abia acum acest articol (cred că trebuia să apară de fapt articolul despre luna martie – dar nu-i bai, vine și acela.

Amintiri plăcute

Luna februarie a fost luna mea. Am împlinit 32 de ani. Și mi-am pus și extensii de gene, pentru că îmi doream de foarte mult timp. M-a uimit rezultatul final și îmi era teamă chiar să le perii, de teamă că vor cădea repede și voi fi nevoită să merg la întreținere mai des. Lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă, dar poate vorbesc despre asta cu altă ocazie.

Am prins o zi de reduceri la Various Brands, așa că nu am plecat cu mâna goală nici eu, nici soțul meu. Ne-am înnoit cu o pereche de pantofi sport fiecare. Eu am ales o pereche de Puma roz, super drăgalași și la un preț foarte bun – aproximativ 90 de lei.

Tot în luna februarie am avut parte de două zile de iarnă, dintre care prima a fost destul de severă, căci a nins toooată noaptea. Și îmi amintesc că a trebuit să îmi sun mai mulți colegi, să mă poată racola și pe mine cineva din drum. Eu nu am condus pe zăpadă și nici nu stăteam la ora 7 dimineața să dau la lopată.

Zile la birou

Drumul spre birou este uneori aglomerat, așa că am făcut repejor o poză de la volan. Sunt adepta unui machiaj simplu și rapid, nu mă pricep să îmi fac coafuri și îmi place să îmi gândesc ținutele, pe care să le prezint pe rețelele de socializare folosind #tinuteleloredanei. Și în februarie am postat 10 ținute și cred că am ajuns deja să port aceleași haine, dar în diferite combinații.

Valentine’s Day

N-aș fi crezut că voi primi flori și cadouri în această zi, pentru că noi nu sărbătorim această zi. Însă surpriza mi-a fost mare când mi-am umplut biroul de flori și m-am parfumat cu Hugo Boss. În plus, am fost răsfățate cu mini prăjiturele delicioase, de la Lara Sweets. Mulțumesc! 🙂

Am aflat despre Yolobook.ro, un site care te ajută să îți creezi amintiri printate. Este de fapt o aplicație, foarte ușor de utilizat, de unde vei primi amintiri printate. Descarci aplicația, îți faci cont, alegi coperta pe care o dorești, începi să încarci pozele pe care ți le dorești, le aranjezi cum vrei și finalizezi comanda. Apoi aștepți cam o săptămână și te bucuri de pozele tale preferate, acum printate. În plus, transportul este gratuit!

Cărți citite

Am primit de la Libris două cărți noi, pe care le-a citit chiar și soțul meu. Noi glumim pe seama faptului că am ajuns să îl influențez, căci el de fel nu este mare iubitor de citit. M-am bucurat de sfaturile oferite de “Cel mai iubit om din Babilon” de George S. Clason (recenzie aici), dar și de “Muza” de Jessie Burton, un roman care ne-a acaparat pe amândoi și despre care am ajuns să ne spunem părerea, pe măsură ce citeam. Va urma o recenzie și pentru aceasta cât de curând.

Produse cumpărate din DM

Nu am făcut foarte multe cumpărături nici în luna februarie, însă am fost curioasă cum sunt produsele pentru păr de la Nivea, din gama Pure Color Micellar. Părerea mea: șamponul nu mi se potrivește (simt că nu curăță foarte bine și parcă îmi creează și mătreață), iar balsamul mi se pare ok.

Cât despre gelurile de duș Balea pot spune că îmi plac, pentru prețul lor sunt ok, nu usucă pielea, iar ambalajele sunt atrăgătoare. Apa micelară de la Garnier este printre preferatele mele și am recumpărat-o de multe ori.

Și pentru că în luna ianuarie ultima poză din această serie de articole a fost cu un apus minunat văzut din birou, pentru luna februarie am un apus minunat tot de la birou, pe care nu am putut să nu mă opresc să îl pozez.

Pentru tine cum a fost luna februarie a anului 2020?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Este necesara bifa GDPR

*

Sunt de acord

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: