Marte şi Venus în dormitor – John Gray

Bună draga mea!

Pentru este duminică şi în general această zi este una de relaxare şi de răsfăţ (cel puţin pentru mine aşa este în general) şi pentru nu am mai scris o mică recenzie despre cărţile citite în ultima vreme, am zis schimb asta şi scriu despre părerea mea referitoare la o altă carte a lui John Gray – Marte şi Venus în dormitor! Nu este prima carte pe care o citesc de la acest autor şi dacă urmăreşti de ceva vreme sigur ştii asta. Pe blog poţi citi şi despre celelalte cărţi ale lui pe care le-am cumpărat şi pe care le-am citit şi sigur vor mai urma şi altele.
Îmi plac cărţile care te ajută, îmi plac cărţile psihologice, pentru şi această carte face parte din categoria Psihologie Practică. Marte şi Venus în dormitor este un ghid practic pentru păstrarea romantismului şi a pasiunii în dragoste, aşadar ţi-o recomand. Este interesant modul în care autorul vorbeşte deschis despre un subiect tabu, şi anume dragostea şi sexul.
Nu este o ruşine vorbim despre asta, cum nu este nici o ruşine citim mai multe despre acest subiect. Această carte m-a ajutat văd şi din altă perspectiva dragostea şi sexul, înţeleg modul în care bărbaţii gândesc, despre cum acţionează ei, cum înţeleg ei relaţia cu partenera şi cum funcţionează totul în mintea lor. Vei găsi lucruri practice şi dacă vei încerca le înţelegi dincolo de cuvinte, s-ar putea fii surprinsă.
Mai exact vei putea afla in cele 200 de pagini motive ce duc la răcirea pasiunii într-o relaţie şi soluţii practice despre cum o reînvii, cum o păstrezi, astfel încât viaţa ta sexuală fie mai frumoasă, mai plăcută şi de durată. Este o carte din care ambii parteneri pot învăţa, iar lucrul asta îmi place la John Gray.
marte-sivenus-in-dormitorLa fel cum comunicarea bună permite femeii se bucure de relaţii sexuale, posibilitatea de a avea relaţii sexuale îl ajută pe bărbat fie mai iubitor!”

O duminică frumoasă, draga mea!

                                      Mulţumesc pentru vizită! Te pup!

Comments

comments

4 thoughts on “Marte şi Venus în dormitor – John Gray

    1. Sper sa iti placa! Dar daca ai citit-o si pe cea mai cunoscuta a lui Gray, atunci o sa-ti placa!
      Pupici si astept si parerea ta dupa ce o vei citi!
      Pupici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: