#LorysDreamHouse: Cum am amenajat livingul

Bună, draga mea!

Un nou articol despre căsuța noastră, de data asta împărtășesc cu tine despre cum am amenajat livingul. Și mai exact zona de relaxare, căci acest spațiu se împarte în două zone: #relaxingliving și #dinningroom.

A doua zonă menționată nu este amenajată; acolo vom pune un șemineu, deasupra o oglindă mare, o masă și câteva scaune. Momentan avem o masă pliabilă, un scaun și măsuța realizată de soțul meu, pe care am așezat momentan câteva plante.

Dar zona de relaxare începe să prindă conturul mult visat. Mai sunt lucruri de cumpărat, dar încet-încet le vom bifa și pe acelea. Momentan livingul nostru are un vibe drăguț și ne simțim bine. Citește în continuare pentru a afla de unde am cumpărat mobila de sufragerie.

Colțar extensibil cu spațiu de depozitare Avelino de pe site-ul Videnov

Despre acest site am aflat dintr-un grup de pe Facebook și m-am documentat foarte bine înainte de a face o astfel de achiziție. O canapea de calitate este destul de importantă, mai ales că este o piesă de mobilier foarte utilizată, care trebuie să fie confortabilă și rezistentă.

Cu siguranță există firme care au canapele de o calitate superioară acesteia aleasă de noi, însă recenziile erau destul de bune. Deși am căutat prin magazine de specialitate, am fost și în magazinele din Ghencea și au fost câteva modele care ne-au atras, am decis totuși să ne încercăm norocul, alegând colțarul Avelino.

Mi-a plăcut că are piciorușele maro deschis și se potrivesc cu restul alegerilor făcute. Am putut să-mi aleg pe ce parte să fie mai exact colțarul și trebuie să recunosc că pozele de prezentare a făcut ca acest model să fie cel câștigător (nu de alta, dar deja aveam pe lista de dorințe vreo 4 modele).

Produsul ne-a fost livrat acasă, gratuit și a fost relativ ușor de montat (cu siguranță 2 persoane ar fi reușit mai repede). Culoarea mi-a plăcut foarte mult, materialul de asemenea, faptul că are umplutura din spumă a fost o alegere bună, iar tetierele reglabile sunt și ele de folos.

Pentru că nu sunt adepta produselor din piele ecologică (știu cât de urât se fac canapelele, paturile sau fotoliile în câțiva ani de utilizare), un material textil și plăcut la atingere este o alegere perfectă. Colțarul se integrează foarte bine în zona de relaxare și a venit la pachet cu 2 pernuțe. În plus, este extensibil și are și spațiu de depozitare. Practic, îndeplinește toate cerințele noastre.

canapea_extensibila_Avelino_Videnov_LorysDreamHouse
Coltar_gri_deschis_Avelino_Videnov_LorysDreamHouse
canapea_Avelino_Videnov_cu_spatiu_de_depozitare_LorysDreamHouse
Coltar_gri_deschis_extensibil_Avelino_Videnov_LorysDreamHouse

Mobilier living Bianca

Mi-a plăcut foarte mult combinația de mobilier alb cu blat în nuanța lemnului, așa că nu mi-a fost foarte greu să mă decid asupra mobilierului din living. Cred că mai dificil a fost să mă decid la câtă mobilă vreau și am nevoie în acea zonă, pe acel perete, care are un tapet ce imită un zid.

Am ales vitrina Bianca, care este compusă din două compartimente – partea de jos, care are în interior 3 polițe și partea de sus, cu sticlă, unde am așezat frumos cărțile, la vedere.

Modulul de televizor Bianca are 2 sertare unde pot depozita diverse lucruri, iar televizorul îmi place cum se vede așa, pe suportul lui, așa că încă mă gândesc dacă e necesar să îl montăm pe perete. Probabil că voi mai monta și o poliță, deși la momentul acesta nu simt că ar mai fi necesar.

mobilier_living_Bianca_Videnov.ro_LorysDreamHouse

Set măsuțe din Jysk

Măsuțele de cafea de la Jysk mi-au plăcut de la prima vedere și mi-am dorit 2 mărimi, pentru a umple mai bine spațiul, dar în același timp, fără să încarce foarte mult. Deși inițial mi-am dorit modelul Lejre, acesta nu mai era disponibil, așa că m-am reorientat către modelul Taps. Pe acestea se pune praful foarte repede și materialul este puțin cam pretențios, dar totuși îmi plac mult.

Am păstrat aceeași cromatică și mă bucur că până acum totul se potrivește frumos și împreună, toate elementele, creează acel sentiment de ACASĂ.

masute_cafea_Jysk_LorysDreamHouse

Descoperă și:

* Bucătăria noastră ideală

* Cum am amenajat dormitorul matrimonial

Amenajarea continuă

Așa cum am menționat deja, zona de relaxare din living nu este încă finalizată, urmând să alegem niște perdele albe și o draperie colorată (probabil un galben muștar, de catifea), un covor mare simplu, un lampadar și o lustră care să se integreze armonios.

Ce recomandări ai avea pentru mine, cu privire la continuarea amenajării livingului?

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

2 thoughts on “#LorysDreamHouse: Cum am amenajat livingul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer
%d bloggers like this: