#LorysDreamHouse: Bucătăria noastră ideală (cu mici imperfecțiuni)

Bună, draga mea!

În sfârșit, m-am așezat la birou și povestesc despre experiența cu bucătăria noastră ideală, cu mici imperfecțiuni. Este un subiect de interes și pentru că am fost întrebată des despre diverse, am reușit să filmez un clip pentru YouTube în care povestesc pățaniile noastre cu firma care a realizat mobila de bucătărie.

Încă de la început menționez, așa cum am făcut-o și în clip, că nu îmi doresc să jignesc pe cineva sau să denigrez, pentru că s-a muncit. Și s-a muncit frumos, iar rezultatul este așa cum mi-am imaginat.

Sunt totuși câteva lucruri la care este bine să fii atent, să nu ajungi în aceeași situație. Aceea de a-ți tot amâna planurile, pentru că nu te poți muta sau nu poți folosi bucătăria așa cum trebuie într-un termen menționat de la început.

Bucătăria nostră perfectă

După multe, multe ore de scroll pe Pinterest, am decis ce îmi doresc cu adevărat. O bucătărie albă, cu blat ce imită lemnul, electrocasnice negre și accente aurii.

Materiale, costuri

Am decis să lucrăm cu CraftedMob, după ce aceștia au venit la locație și au luat măsurători. Am primit o schiță, care a fost modificată de mai multe ori, până ne-am hotărât la varianta finală. Ulterior, am primit și o randare 3D, moment în care am luat decizia finală și i-am ales pe ei pentru acest proiect.

Am ales ca materialul fronturilor (ușilor) să fie din MDF vopsit, mat și să fie frezat (acel model simplu de pe uși). Culoarea blatului am ales-o noi dintr-un paletar care ne-a fost prezentat. Când am bătut palma, știam că termenul de execuție este între 4-6 săptămâni de la plata avansului de 50% din totalul lucrării.

Montaj și execuție

Am stabilit de comun acord ziua în care se va efectua montajul și am avut parte de prima surpriză. Băieții de la montaj au venit doar cu scheletul bucătăriei. Fără uși și fără blat. Ușile erau încă la vopsit, iar blatul…nu știu motivul pentru care nu a ajuns, probabil trebuiau luate și alte măsurători.

Într-o altă zi, cred că la o săptămână distanță, au venit cu restul mobilei. Am crezut că vor termina lucrarea, dar ce să vezi?! Câteva uși nu se potriveau, altele nu erau bine presate, iar mașina de spălat rufe, care era în proiect inclusă în mobilierul de bucătărie, nu avea ușă. Nefiind incoporabilă, aceasta a trebuit mutată sub scară. Lucru de care nu am fost înștințată.

După alte cred 2 vizite, bucătăria noastră era finalizată. S-au pus pe poziție și s-au montat mașina de spălat vase, chiuveta și hota, toate acestea gratuit. Deja cerusem un discount pentru tot deranjul și toată întârzierea.

Am primit în plus corpul de mobilier de sub centrală, acela care acoperă țevile la care aceasta este racordată. În continuare îi aștept pe băieți să facă acele reglaje despre care au menționat că trebuie făcute, astfel încât să nu mai existe micile imperfecțiuni de care menționam (mai multe aflați urmărind clipul). Nu sunt lucruri care se văd neapărat cu ochiul liber, dar eu știu că ele nu trebuie să existe.

bucataria_perfecta_alba_MDF_Crafted_Mob_Lorys_Blog
bucataria_perfecta_alba_MDF_vopsit_blat_lemn_Crafted_Mob_Lorys_Blog

În altă ordine de idei, suntem foarte mulțumiți până acum de cum arată această bucătărie, care este perfectă, este așa cum am visat-o. Dar are și ea micile ei imperfecțiuni. Mai avem de montat o lustră, tot cu accente aurii, poate câteva plante care să reziste aici și mă gândeam la o traversă.

Sper să fie de ajutor acest articol și mai ales, clipul, pe care știu că multe persoane îl așteaptă! Enjoy in HD!

Mulțumesc pentru vizită! Cu drag, Lory!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Devino Beauty Influencer

https://www.farmasi.ro/loredanamanciu/register/beautyinfluencer